Reacțiile vedetelor după moartea lui Alexandru Arșinel. „Drum lin printre stele, nea Sandu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 septembrie 2022, 10:32

Alexandru Arșinel a încetat din viață, joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. La scurt timp de la aflarea morții actorului, mai multe vedete au transmis mesaje de condoleanțe.

Arșinel a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, astfel că reacțiile colegilor de breaslă și a altor vedete nu au întârziat să apară. Printre cei care și-au exprimat regretul pentru trecerea în neființă a acestuia se numără Adrian Enache, Dan Negru, Mircea Radu, Călin Geambașu și Cezar Oatu.

Reacția vedetelor la moartea lui Alexandru Arșinel

Adrian Enache a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare împreună cu Stela Popescu și Alexandru Arșinel, însoțită de un mesaj.

„Lângă doi TITANI. De astăzi, amândoi ne privesc cu dragoste și bunătate de Sus. I-am considerat mereu și pe Stela Popescu, și pe Alexandru Arșinel, părinții mei de suflet. Am învățat de la ei, am un milion de sfaturi de la ei pe care le păstrez în inimă ca pe cele mai de preț comori. I-am iubit, îi iubesc și mă rog Bunului Dumnezeu să-i țină în Lumina și Pacea Lui. Drum lin printre stele, nea Sandu!“, a scris artistul.

Și Călin Geambașu a ales să transmită un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Păcat. Unii oameni, rămași captivi în amintirea altor vremuri, refuză să-și asume vârsta biologică și evoluția vieții, ajungând să dispară trași în jos de propriile ancore… La peste 80 de ani, regretatul Alexandru Arșinel voia să fie în continuare director la Teatru, în loc să-și onoreze retragerea și bine meritata pensionare, după o carieră strălucită, cu multe roluri ce au bucurat o țară întreagă…Acea luptă surdă, inutilă, nu i-a priit deloc. S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în „victima sistemului” la peste 80 de ani…Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte a întregii sale vieți plină de realizări, povestind nostalgic și voios alături de copii și de nepoți. Chiar fabulând sau exagerând. Ar fi fost permis din partea unui actor renumit ca el. I-ar fi făcut bine. Nicidecum o luptă cu Primăria…Alexandru Arșinel ne va rămâne tuturor în amintire prin multele roluri haioase pe care le-a interpretat și cu care ne-a amuzat plăcut. Îi mulțumim! Drum lin!“, a scris Geambașu.

Mircea Radu a avut o reacție puțin mai acidă, după moartea lui Alexandru Arșinel.

„Citesc presa la moartea lui Alexandru Arșinel. Cei care în urmă cu ceva timp dezvăluiau (BreakingNews!) și îl acuzau (Șoc!Șoc!Șoc!) acum nu-l scot din “Marele actor”. Ce să zic, e plăcut, mai cunoști oameni…“, a afirmat vedeta.

Dan Negru, despre cea mai mare dorință a lui Arșinel

La începutul acestui an, Dan Negru i-a luat un interviu regretatului actor. Atunci, el l-a întrebat care ar fi cea mai mare dorință a sa.

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua morții. Azi a venit ziua… Mi-a răspuns atunci: «I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: Doamne ajută-mă ca Marilena să să simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine»”, a dezvăluit Dan Negru. 

Cezar Ouatu a transmis și el un mesaj pentru a-și exprima regretul privind decesul actorului.

”Dumnezeu să-l ierte pe marele nostru actor Alexandru Arșinel! E doar o senzație sau “pleacă” doar oameni frumoși? Dumnezeu să-l odihnească în pace și noi românii, să ne iubim și să ne prețuim mai mult marii artiști ajunși la o vârstă onorabilă, când încă sunt in viață”, a spus Cezar Ouatu. 

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!