Reacția lui Șerban Huidu după apariția glumelor care îl compară cu Mario Iorgulescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 septembrie 2019, 16:22

La scurt timp după accidentul produs de Mario Iorgulescu, au început să circule pe Facebook imagini ”amuzante” care leagă cazul său de cel al lui Șerban Huidu.

În meme-ul creat de internauți apare Mario Iorgulescu care își ”recunoaște” fapta – ”Eram beat mort, drogat și mergeam cu 240/h” –  alături de tatăl său, care se teme ”să nu intre băiatu în pușcarie”. În a doua imagine apare Șerban Huidu care îi ”liniștește” pe cei doi, spunându-le că el a ucis trei oameni și că nu a făcut nicio zi de închisoare.

El se referă la accidentul pe care l-a provocat în 2012, în zona localității Timișul de Sus, accident soldar cu trei victime, în urma căruia a primit o condamnare cu suspendare, pedeapsă obișnuită în cazurile de omor din culpă.

La vederea meme-ului care îl are ca protagonist, Șerban Huidu a scris pe pagina de Facebook: ”Au început. Pe net toți sunt judecători si toți „Au dreptate”. Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se stiu detalii este inutil. Condoleante familiei îndurerate si as vrea sa ii rog pe cei cu păreri și alte „adevăruri absolute” sa se abțină. Macar din respect pentru ce s-a intamplat. Pentru ” moraliștii de carton” drama nu conteaza. Tot ce vor e sa mai se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei ca sunt vinovati de neputința proprie”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!