Mircea Baniciu, după anunțul logodnei fiicei sale: „Aștept și eu invitația, e problema lor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 septembrie 2021, 10:44

Pe 20 septembrie, Ana Baniciu (28 de ani), fata celebrului cântăreț Mircea Baniciu (72 de ani) a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cei doi s-au afișat ca un cuplu, în public, de la sfârșitul anului 2020, iar acum sunt gata să facă pasul următor în relația lor.

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită 😂 Te iubesc, Edy! Îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!”, a scris fata lui Mircea Baniciu,  pe pagina sa de  Instagram.

După anunțul Anei, tatăl ei s-a declarat încântat de marea veste și a spus că el îl place pe Edy și că îi cunoaște deja familia.

”Am primit și eu vestea, mi-a trimis Ana fotografia, dar nu știam că deja a anunțat. La mine a cerut-o mai demult, altfel nu se putea. Nu punea mâna pe ea. Normal, sunt încântat, îmi place de Edy, este un băiat fain. I-am cunoscut și familia, anul acesta, dar am impresia că ne cunoaștem de multă vreme, avem chimie, avem pasiuni comune”, a spus, Mircea Baniciu pentru fanatik.ro.

Legat de când va avea loc nunta Anei cu iubitul ei, îndrăgitul artist a spus că nu știe detalii despre acest lucru.

“Despre nuntă nu știu. Aștept și eu invitația, e problema lor, se vor ocupa ei, probabil, de toate cele necesare. Tot ce le pot spune este să fie atenți unul la celălalt. Să comunice. De acolo vine iubirea, așa se păstrează iubirea”, a adăugat Baniciu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!