Reacția Alexandrei Stan după ce pe internet a apărut un filmuleț în care e complet goală

Ultimul update Miercuri, 18 decembrie 2019, 13:21
Alexandra Stan s-a filmat în timp ce dansa complet dezbrăcată, iar imaginile au ajuns pe Internet. Însă, potrivit artistei, aceste imagini nu erau menite publicului, ci iubitului ei.

Un mic mesaj pentru cei care au văzut ultimele știri cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou iubitului meu! Subiect închis!”, a afirmat Alexandra Stan după ce filmulețul în care apare goală a stârnit controverse în mediul online.

Însă, aceasta a revenit cu un nou mesaj, pentru a lămuri situația.

Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranță, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de „disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit”. Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că „acuzele” vin de la o persoană acre are experiență în PR și marketing, care a lucrat ”sau încă lucrează” cu artiști din muzică”, a scris ea.

Reacția Alexandrei Stan după ce pe internet a apărut un filmuleț în care e complet goalăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și Beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy”, a precizat cântăreața.

Dacă-mi expun formele nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independentă, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi”, a continuat Alexandra.

Noi, femeile… noi, artiștii… noi, persoanele din muzica din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie orice și ce vrea”, a încheiat Alexandra Stan.

Vezi în Galeria FOTO imagini din filmulețul postat de Alexandra Stan pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!