Răzvan Popescu, de nerecunoscut după operația de micșorare a stomacului. Câte kilograme a dat jos

De Unica.ro, pe

Răzvan Popescu a câștigat lupta împotriva kilogramelor nedorite. Prezentatorul de la Radio ZU a reușit să dea jos 35 de kilograme, după o operație de micșorare a stomacului. În prezent, Răzvan Popescu are un stil de viață sănătos, se hrănește corect și face multă mișcare. Recent, omul de radio a anunțat în mediul online că s-a refăcut după intervenția chirurgicală și aleargă oricât de des poate.

Am câteva săptămâni de când m-am întors la alergare. M-am întors mai ușor cu peste 35 de kilograme, iar picioarele și genunchii îmi mulțumesc pentru că le-am ușurat viața. La puțin peste trei luni de la operație mă încape din nou treningul naționalei de fotbal a României, de pe vremea când echipa noastră mai conta în Europa și în lume. La cât de bine mă mișc o să-l întreb pe medicul care m-a operat dacă îmi dă voie, în 2024, să concurez la Olimpiada de la Paris?

(…) Foarte mulți oameni mă întrebați câte kilograme am slăbit, deși nu ăsta e cel mai important lucru pentru mine în această perioadă.

Cel mai important e că a dispărut senzația de foame, nu mai am pofta de dulce pe care de multe ori o scăpam de sub control și, la momentul ăsta, mănânc într-o zi întreagă ce gustam înainte de operație până să mă așez la o masă – a transmis realizatorul de la Radio ZU, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat în jungla dominicană

Citeşte şi: Nașul de cununie al Adelinei Pestrițu, arestat pentru trafic de substanțe interzise

Citeşte şi: Cine îl va înlocui pe Mihai Bendeac la iUmor

Citeşte şi: Rihanna va cânta în pauza Super Bowl 2023

Răzvan Popescu a dezvăluit că pe lângă operația de micșorare a stomacului, a mai avut nevoie și de o intervenție suplimentară pentru o hernie hiatală.

În cazul meu, înainte de operație, am făcut investigații și un set de analize extrem de serioase. Un lucru pentru mine e clar, în viața mea nu am fost la atâția medici.

Totul s-a întâmplat într-o zi și la finalul zilei s-au stabilit pașii următori. La mine a fost nevoie de ceva pastile pentru tensiunea arterială, iar medicul chirurg a găsit la investigații și o hernie hiatală pentru care a fost nevoie de o intervenție suplimentară. Micșorarea stomacului a fost făcută în același timp cu hernia hiatală.

Durerile au fost suportabile, similare cu o febră musculară mai puternică. De a doua zi am putut să mă plimb, mișcarea fiind chiar recomandată. Evaluările post-operatorii sunt făcute la o lună, trei luni, șase luni, nouă luni și un an – a mărturisit Răzvan Popescu pentru Fanatik, acum câteva săptămâni.

Foto – Facebook

Răzvan Popescu, de nerecunoscut după operația de micșorare a stomacului. Câte kilograme a dat josIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!