Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat în jungla dominicană

De Unica.ro, pe

Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat în jungla dominicană. Cei doi concurenți ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au reușit să își șocheze colegii cu apropierea dintre ei.

Ruxi și Mitrea s-au întors în tabără ținându-se de mână, ca doi îndrăgostiți, după ce au fost trimiși la o probă ce le-a pus la încercare îndemânarea.

Deși în timpul probei au fost rivali și au luptat unul împotriva celuilalt, la revenirea în tabără, Cristi o pupă pe Ruxi. Și nu doar colegii lor sunt șocați de ceea ce se întâmplă între ei. Chiar și creatoarea de conținut este uimită de ceea ce a făcut.

Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat în jungla dominicanăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

„Doamne, m-am pupat cu Mitrică! Efectiv, eu nu pot să trec peste asta. Vă dați seama că în seara asta am lins șobolani și șocul e mai mare că m-am pupat cu Mitrică, decât că am lins șobolanii. Și m-am pupat cu Mitrică după ce amândoi am lins șobolani”, a afirmat Ruxi, pe numele ei adevărat Roxana Erdei.

Reacțiile celorlalte vedete aflate în jungle nu întârzie să apară: ”S-a întors cu asta de mână! O fi pupat-o? Cred că am auzit greșit!”, a spus Mara Bănică.

”Ruxi, ce ai făcut? De ce te-ai pupat cu el? Tu te-ai îndrăgostit de el?”, o întreabă și Anisia.

Nici sportivul nu a scăpat de curiozitatea celorlalți, iar când este întrebat de ce a ales să facă acest gest cu o ”rivală”, el spune: ”Când mă simt confortabil, vorbim. Așa am simțit! Am stat prea mult împreună, ce vrei?”

„N-am cum să mă îndrăgostesc așa, doar că…  ceva s-a întâmplat!”, a mai spus Ruxi.

Care sunt intențiile celor doi, telespectatorii pot afla în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzată de Pro TV.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!