Răzvan şi Dani sunt Babele tale de 4 Martie

De Cristina Popa pe

Martie Mărţişor îţi aduce primăvara, dar şi 9 bărbaţi celebri, frumoşi şi deştepţi care vor îndeplini rolul de Babă. Intră pe Unica.ro în fiecare zi şi descoperă Baba ta!
Prima cafea o bei cu ei şi cu invitatele lor… de cele mai multe ori, femei puternice, frumose, deştepte care ies în evidenţă prin ceea ce spun şi fac. Le asculţi glumele şi îi invidiezi pentru dezinvoltură şi nu ai nici cea mai vagă idee că pe la orele 4 ale dimineţii, în timp ce tu dormi, ei se trezesc să fie primii care îţi urează „bună dimineaţa”.

Mesajul lui Răzvan pentru tine:

  
„Un bărbat, român, puternic şi sigur pe hormonii săi a spus într-o seară că „fără femei, bărbaţii sunt ca nişte ciorapi găuriţi”. A spus-o târziu, abia după ce soţia lui a plecat de lângă el.

Iubitelor, vă doresc în primăvara asta să-l sorbiţi cu poftă pe cel de lângă voi. Soţiilor, vă doresc în primăvara asta să vă mângâiaţi sufletul cu recunoştinţa familiilor voastre. Amantelor, vă doresc în primăvara asta o schimbare grabnică de statut. Mamelor, vă doresc în primăvara asta să vă tapetaţi inima cu zâmbetele copiilor voştri. Doamnelor! Aduceţi primăvara în viscerele smochinite ale iubiţilor/soţilor/amanţilor/taţilor voştri.”

Mesajul lui Dani pentru tine:

„Primăvara e pentru mine o pastilă de calciu efervescent, într-un pahar de apă minerală… adică oricum… viaţa mea are multe bule, însă când vine primăvara, simt că dau pe-afară.
Cititoarelor Unica.ro le doresc să râdă cel puţin la fel de mult cât telespectatoarele noastre… iar dacă de cele mai multe ori se confundă… să râdă dublu.
La Neatza nu numai că se uită multe femei, ci şi vin în platou multe femei. Le ridicăm pe un piedestal pe cele puternice, pe cele care au un ţel, care au o poveste de spus, un zâmbet de oferit … ne plac fetele astea. Aş vrea să fie mai multe. Iar cele care nu sunt aşa să înveţe de la cele care sunt.” 

Te aşteptăm să vezi şi Baba de mâine, frumoasă ca şi vremea de afară!

Foto: PR, Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro