Primul mesaj al Mihaelei Buzărnescu după accidentarea la gleznă. Ce a transmis sportiva

De Unica.ro pe

Mihaela Buzărnescu (30 ani), numărul 20 mondial, s-a accidentat miercuri la Montreal, însă până acum nimeni nu știa cât de grav a fost accidentul ei de pe terenul de tenis. Iată primul ei mesaj după accidentare!

Sportiva a ținut să lămurească situația, pe o rețea de socializare, transmițându-le fanilor că nu va putea participa la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, dar că există și o veste bună în toată această situație – nu are niciun os rupt.

„Vestea bună: niciun os rupt. Vestea proastă: un ligament rupt, două întinse. Sunt foarte tristă că nu voi juca la US Open Series, dar voi face tot ce-mi va sta în putință pentru a mă recupera, astfel încât să pot să particip la turneul asiatic. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și promit să vă țin la curent cu starea mea”, a scris sportiva pe contul ei de Twitter. Mesajul său a fost însoțit și de o fotografie în care se poate vedea glezna accidentată.

mihaela buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a revenit în tenis în 2017, după ce la vârsta de 18 ani a suferit o accidentare gravă la umăr, care a obligat-o să se retragă din competiții. În ultimul an, ea a avut o ascensiune spectaculoasă, ajungând numărul 20 mondial, după ce căzuse tocmai pe poziția 240 WTA.

Foto – Northfoto

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere