Poze: Cum s-a schimbat Anda Adam de-a lungul carierei

De PR, pe

Anda Adam își aniversează azi ziua de naștere, îmbinând plăcutul cu utilul. Artista va susține azi un concert după care va pleca, alături de iubitul ei, Victor Slav, și de câțiva prieteni apropiați la mare.
Se anunță un weekend plin de distracție pentru îndrăgita vedetă care aniversează anul acesta 13 ani de când a dominat, pentru prima data topurile muzicale.
Înainte să se bucure de mare success cu piesa “Nu mă uita”, interpretată aături de R.A.C.L.A, Anda a colindat cele mai cunoscute festivaluri de muzică ușoară, câștigând în 1998, la numai 18 ani, premiul presei la Festivalul Mamaia.
Anda Adam
În 1999, avea să vină succesul pe care îl aștepta de mult: piesa “Nu mă uita” a fost la acea data cel mai mare hit hip hop, propulsând-o pe artistă și în rândul celor mai sexy vedete din România.
Începutul anilor 2000 i-au adus artistei alte împliniri muzicale, precum “Fete rele”, piesă cantata cu Marijuana, și albumul Doar cu tine, unul din cele mai bune albume R&B ale acelor ani. Colaborarea cu Marius Moga a generat unul din cele mai de success albume ale anilor 2000, Confidențial.
Poze: Cum s-a schimbat Anda Adam de-a lungul carierei

Piese precum “Selecta”, “Ochii tai” sau “Ajutor” au dominat topurile naționale și i-au adus artistei mai multe discuri de aur. Din 2009 până în present, obiectivul Andei Adam a fost să cucerească piața internațională. Cu hituri precum “Love on you”, “Feel” sau “Show me”, Anda a ajuns în topurile din Rusia, Ucraina, Olanda, Grecia, Spania, Italia, Belgia, Franța, Turcia, Serbia, Cipru, Cehia, Maroc, Dubai, Brazilia, Elveția și chiar îndepărtatul Brunei. Turcii a supranumit-o noua Madonna a Europei, solista fiind în mare vogă în țara lor.
Poze: Cum s-a schimbat Anda Adam de-a lungul carierei
Pentru ziua ei, Anda Adam își dorește în primul rând să fie sănătoasă pentru a putea avea forță să își îndeplinească planurile în carieră, liniște și dragoste în viața private și mult noroc și sprijin din partea publicului.
La capitolul cadouri, cîntăreața nu este pretențioasă, spunând că orice obiect oferit din suflet are o mare însemnătate pentru ea. Are însă o dorință care nu s-ar putea pune în practică atât de ușor. De mica a fost fascinată de cai, de când a văzut serialul Black Beauty. Din păcate nu are spațiul necesar pentru a crește un cal, însă a început de ceva vreme să ia lecții de echitație la Centrul Băneasa.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!