Poze: Andreea Marin, provocatoare într-o revistă pentru bărbaţi!

De Unica.ro, pe

Andreea Marin este provocatoare într-o revistă pentru bărbaţi, purtând o rochie Mihaela Drafta. “Poți fi atrăgătoare și interesantă și fără a apela la nuditate! “, spune designerul!
Andreea Marin a acceptat propunerea echipei FHM pentru a realiza un pictorial inedit pentru coperta noului număr al revistei ce va apărea pe piață mâine, 30 aprilie.
Vedeta de televiziune a fost fotografiată în ipostaze romantice, elegante, purtând o rochie de seară realizată de Mihaela Drafta, creație cu un decolteu generos ce îi pune în evidență formele feminine deloc de neglijat.
Pentru pictorialul FHM, Andreea a ales o rochie a designerului român, în linii simple, care ne duce cu gândul la eleganța și farmecul divelor de altă dată.
Andreea Marin este o femeie frumoasă și inteligentă, iar o femeie inteligentă știe să își folosească atuurile pentru a se reinventa în orice moment fără a merge spre o zonă indecent. Este o femeie curajoasă, care știe ce vrea și are încredere în sine, iar acest pictorial ne demonstrează că poți fi atrăgătoare și interesantă și fără a apela la nuditate!”, declară Mihaela Drafta.
Andreea Marin nu este la prima colaborare cu Mihaela Drafta din punct de vedere stilistic. Vedeta a purtat creațiile cunoscutului designer în cadrul mai multor evenimente din ultimul an, atât în țară, cât și în străinătate.
andreea marin
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro