Poze: Criss şi Vlad au filmat un nou videoclip

De Unica.ro pe

Formatia ONE, adică Vlad şi Crissm cunoscuţi din LaLa Band, a filmat un nou videoclip, pentru single-ul “Un nou inceput”, o piesa de dragoste, perfecta pentru cei indragostiti.
Filmarile pentru noul clip au durat trei zile si au avut loc atat la mare, cat si la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Alex Fotea.
De machiajul lui Criss si Vlad s-a ocupat Corina Hera, responsabil cu coafurile a fost Adrian Perjovschi, iar costumele au fost asigurate de Radu Mada.
criss si vlad
Au fost trei zile foarte grele. Prima zi am filmat la mare, pe plaja si putem spune ca Dumnezeu a tinut cu noi, pentru ca vremea a fost superba. Iubirea a fost in aer si speram sa o simtiti si voi cand veti vedea videoclipul, care are si o poveste foarte frumoasa”, au spus Criss si Vlad, membrii trupei ONE.
criss si vlad

ONE celebreaza dragostea in fiecare clipa, motiv pentru care repertoriul trupei este format din melodii pline de iubire si pasiune, potrivite pentru indragostitii de toate varstele, iar piesa “Un nou inceput”, compusa de Ionut Radu, nu face exceptie de la regula.
Noul videoclip ONE, “Un nou inceput”, va fi lansat pe 9 iulie.
criss si vlad

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro