Poze: LaLa Band, înapoi la muncă. Lucrează la un nou proiect

De Unica.ro pe

Vacanta s-a terminat pentru membrii trupei LaLa Band care au revenit ieri la studiurile din Buftea, la repetitii pentru un nou proiect. Entuziasm, bucurie, nerabdare, multe surprize si emotii! Acestea au fost trairile membrilor LaLa Band cand s-au revazut, cand si-au cunoscut noii tineri colegi selectati la casting si cand au citit primele scenarii, pasind astfel in noua aventura din viata lor.
“In vacanta ne-am odihnit, am venit cu chef de munca. Ne-au lipsit repetitiile, ne-a lipsit spiritul LaLa, suntem fericiti ca ne-am intors la Buftea, e un sentiment pe care nu l-am mai trait niciodata. Iar proiectul pe care il incepem astazi este unul nou, fresh si cred ca o sa fie super tare”, spun Criss si Vlad.
“Ne-au lipsit repetitiile, echipa, suntem entuziasmati sa ne cunoastem colegii noi si fericiti ca vom munci, ca facem ce ne place” – Alina Eremia.
lala band
“Proiectul nostru este o surpriza foarte frumoasa, va lasam sa descoperiti la momentul potrivit” – Dorian
“Cel mai mult mi-a fost dor de Buftea pentru ca noi am mai avut concerte vara asta, am reusit sa ne vedem si in timpul liber, dar daca esti LaLa este foarte greu sa stai departe. Ne bucuram tare ca avem un nou proiect. Abia azi am primit scenariile, urmeaza sa le citim, suntem curiosi sa vedem despre ce e vorba”, marturiseste Bubu, care urmeaza sa plece la studii la Berklee, dar care va lua parte la acest proiect prin intermediul internetului si de cate ori va reveni in tara.
lala band
“Eu abia asteptam sa se termine vacanta, sa ne revedem”, incepe Dima. “Atmosfera de la Buftea e fantastica. Suntem foarte fericiti si de abia asteptam sa incepem treaba”, il completeaza Alexia.
lala band
“Am avut senzatia ca asteptarea nu se mai termina, mi-a lipsit foarte mult atmosfera de la Buftea, iar mie imi place la nebunie sa am posibilitatea sa fiu si altcineva prin intermediul rolului pe care il interpretez” – Sore.
lala band
“La inceputul vacantei a fost ok, ne-am relaxat, dar de vreo saptamana abia astept ziua asta, sa ne apucam de treaba. Iar cand am ajuns la Buftea, nu stiam pe cine sa pup prima oara” – Rapha.
lala band

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro