Piţipoancele la înaintare. Retrospectiva momentelor penibile de la TV

De Adina Radu pe

Odată cu intrarea în grila de toamnă, televiziunile din România se bat în momente penibile ce au în prim plan cele mai cunoscute piţipoance ale ţării.

Printre ele şi o apariţie nouă. După ce a fost violat şi aproape înjunghiat de o femeie, taximetristul Nicu a devenit vedetă. El a fost prezent la mai multe emisiuni TV pentru a povesti păţania, care a fost comentată de invitaţi. Printre altele, am văzut şi o reconstituire a „faptei”, cu Mihai Mitoşeru în rolul lui Nicu şi o animatoare în rolul Luminiţei. Pe lângă faimă, Nicolae Stan a câştigat şi o relaţie mai apropiată cu soţia lui. La „Un show păcătos”, într-un cadru romantic, Nicu i-a jurat iubire eternă soţiei sale, după care a încânta-o cu un număr de breakdance.
Piţipoancele la înaintare. Retrospectiva momentelor penibile de la TV

Revenind la piţipoancele noastre, Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană nu puteau lipsi din prima săptămână a grilei de toamnă. După ce s-au spetit muncind la „Serviţi, vă rog!”, Andreea Tonciu şi „iubi” au fost invitaţi pe canapeaua lui Cătălin Măruţă, unde au vorbit despre relaţia lor tumultoasă şi despre copilul pe care vor să-l facă. Însă când a venit vorba de nuntă, Mitea s-a făcut brusc alb ca varul. După câtvea glume şi negocieri, fotbalistul fără echipă a recunoscut că nu este de acord să se căsătorească în direct. Andreea Tonciu s-a prefăcut că îi ia apărarea lui „iubi” şi că îi susţine decizia, dar i-a pierit brusc zâmbetul de pe faţă.
Piţipoancele la înaintare. Retrospectiva momentelor penibile de la TV
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2