Ozana Barabancea iubește tradițiile. Artista este pasionată de ii și… busuioc

De Mădălina Manole pe
Ozana Barabancea are o pasiune mai puțin cunoscută publicului larg. Îndrăgita artistă iubește portul tradițional românesc și colecționează ii din toate zonele țării. În plus, fără a se îndepărta foarte mult de tradiții, solista ține foarte mult și la o superstiție legată de busuioc.

Ozana Barabancea, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit numărul impresionant de ii pe care le are și de care este foarte mândră: „Aș putea să fac o expoziție cu iile mele. Am peste 100 de ii tradiționale, foarte vechi, în care am investit foarte mult timp și bani. Mi-am adunat ii din toate zonele țării. Eu o iubesc foarte mult pe Regina Maria. Vrei să-ți spun un secret: am aflat că se află în colecțiile mele o ie care a aparținut Prințesei Ileana, (…) Muzeografa de la Balcic mi-a spus” , – a dezvăluit Ozana Barabancea la CulTOUR.

Ozana Barabancea a recunoscut că urmează o tradiție, mai corect spus, este adepta unui obicei vechi, astfel că îndrăgitei artiste nu-i lipsește niciodată busuiocul: „Port cu mine o bucățică de busuioc. Ideea este să fie pe piele, le pun și copiilor în ghiozdan. Busuiocul este singurul element care face legătura între viața terestră și Rai” – a explicat Ozana Barabancea.

Citește și – Andreea Mantea, nevoită să-și ducă băiețelul la grădiniță în Turcia 

Citește și – Dana Nălbaru a povestit cum a adoptat fetița: „Am accesat lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni” 

Sursă foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO