Ovi, fostul reprezentant al României la Eurovision, implicat într-un accident rutier serios

Ultimul update Joi, 12 august 2021, 14:18

Ovidiu Jacobsen (sau Ovi, cum îi spun prietenii), cântărețul și compoizitorul care ne-a reprezentat țara la Eurovision, în 2010, a fost implicat într-un accident rutier grav. Artistul, pe numele real Ovidiu Cernăuțeanu (46 de ani), trăiește și activează de câțiva ani în Norvegia, dar incidentul nefericit s-a petrecut în România. Ovi a revenit pentru câteva zile în țară, la locuința lui din Corbeanca, iar în drum spre casă a avut parte de un accident auto.

Ovi a povestit recent ce i s-a întâmplat pe șoselele din România.

„De felul meu nu conduc tare. Ştiu că traficul din România e unul mai special, dar am avut parte de o nouă surpriză. Mă întoarcem acasă, la Corbeanca şi toată lumea ştie că pe DN 1 e balamuc. Şi trebuie să faci stânga ca să poţi merge acasă, în Corbeanca. Puţini îţi acordă permisiunea să virezi, mai ales când se întorc obosiţi de la munte. Cert e că atunci când am făcut manevra era, ca niciodată, aproape goală şoseaua, că dacă mai era vreun biciclist, ceva, cine ştie ce întorsătură ar fi luat tot cazul. Cert e că am apucat să-l văd pe tânărul şofer că stă cu ochii în telefon şi am înţeles că nu mai poate evita contactul. A doua zi mi-a confirmat că avea şi viteză, cred că cel puţin 100 de kilometric la oră, aşa că impactul nu a mai putut fi evitat”, a spus Ovi Jacobsen, potrivit Impact.ro.

Citeşte şi: Paula Seling și Ovi sunt în finala Eurovision. Ascultă toate melodiile din concurs!

Artistul a mai spus că deși a încercat să stea de vorbă cu tânărul de 18 ani și cu tatăl acestuia, nu s-a putut înțelege cu cei doi.

„Eu l-am sfătuit să fie mai prudent, mai ales în intersecţii. Dar tatăl său, nu puştiul, mi-a tăiat-o scurt, precizându-mi că el pe Bulevardul Magheru conduce şi cu 120 la oră!În condiţiile astea, despre ce educaţie rutieră făcută celor mai tineri dintre noi mai poate fi vorba?!”, a mai precizat Ovi.

Ovidiu Jabcobsen a ales să reprezinte România la Concursul Muzical Eurovision 2010 într-un duet cu Paula Seling. Cei doi interpreți au cântat piesa compusă de Ovi, „Playing With Fire”. În finala Eurovision s-au clasat pe locul 3.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!