O primavara bogata in evenimente

De Unica.ro, pe

In fiecare weekend, pana la sfarsitul lunii martie, doamnele care au facut cumparaturi …
O primavara bogata in evenimenteIn fiecare weekend, pana la sfarsitul lunii martie, doamnele care au facut cumparaturi de minumum 100 RON din Baneasa Shopping City si Feeria sunt invitate sa profite de sedinte gratuite de machiaj, manichiura, hair styling si masaj intr-o atmosfera speciala, bogata in decoratiuni ce transmit simbolic spiritul primaverii.

Pentru clientii mall-ului, in aceasta perioada sunt pregatite momente speciale: demonstratii de tango, sedinte de infrumusetare gratuite, concurs de skandenberg, demonstratii de arta culinara, program dedicat copiilor.

Acest weekend incepe in forta cu demonstratii de tango, eveniment organizat de catre echipa Amphitrion ca un preambul al spectacolului „Tango Seducction”, care va avea loc pe 1 aprilie la Sala Palatului. Timp de 3 ore, intre 16.00 si 19.00, atat sambata, cat si duminica, perechi de dansatori profesionisti ai „STUDIOULUI DE DANS MIHAI PETRE SI ELWIRA DUDA” vor face demonstratii de tango. Orice persoana din public va putea dansa cateva momente alaturi de dansatorii profesionisti participanti la spectacol.

In ziua de 7 martie, ora 11.00, la locul de joaca Magic City, parintii sunt invitati sa participe alaturi de copii la lansarea celui de-al patrulea DVD din colectia „Superbebe Education”, eveniment ce va fi organizat de revista Superbebe si prezentat de catre Daniela Nane. Iar duminica, 8 martie, in intervalul 16.00-17.00, in zona Food&Fun City se va anunta castigatorul campaniei „Designed to love you”, cuplul norocos urmand sa fie protagonistul celui mai nou videoclip semnat Smiley. De asemenea va fi nominalizata perechea castigatoare a excursiei la Venetia. In aceeasi zi, in intervalul 13:00-18:00, in zona Town Square se va desfasura un concurs de skandenberg inedit, eveniment in cadrul caruia campionul Ion Oncescu va invita 100 de barbati din randul vizitatorilor Baneasa Shopping City sa-si incerce fortele impotriva lui in cea mai spectaculoasa demonstratie „de muschi” a momentului. Castigatorul va fi rasplatit cu 1000 EUR.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!