O mai ții minte pe Peggy din familia Bundy? A recunoscut că a fost dependentă de droguri

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 02 septembrie 2021, 11:51
Katey Sagal, cunoscută ca Peggy din serialul Familia Bundy a scris o carte, Grace Notes: My Recollections unde a recunoscut că a fost dependentă de medicamente de slăbit, cocaină și alcool timp de 15 ani.

În cartea ei biografică, Katey povestește că a trăit pe aceeași stradă cu Judy Garland pe când avea 12 ani și că a copilărit alături de fiica acesteia, Lorna Luft. Somniferele erau la ordinea zilei atât în familia ei, cât și în cea a Lornei. Mamele lor obișnuiau să doarmă toată ziua și asta era văzut ca ceva normal. Sagal dă vina pe orașul în care a trăit pentru adicțiile pe care le-a avut mai târziu.

Actrița din Familia Bundy recunoaște și că a fost printre miile de femei cu care s-a culcat Gene Simmons (formația Kiss). Se pare că Gene a fost cel care a încurajat-o să nu renunțe niciodată la visul de a deveni actriță.

Katey mai povestește și despre moartea dramatică a părinților ei, despre diagnosticul de cancer pe care l-a primit când avea doar 28 de ani, despre cele trei căsnicii și despre drumul ei către dezintoxicare.

Sursa foto Northfoto

Citește și Foto: cum au îmbătrânit 6 actori din seriale faimoase

Citește și Cum arată actorii din serialul “Familia Bundy”, la 17 ani de la încheierea filmărilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!