„Nu vreau să fiu un model pentru oameni”. Mesajul ferm pe care l-a transmis Smiley fanilor

Ultimul update Marți, 17 august 2021, 14:25

Cântăreț, compozitor, producător muzical, vlogger, om de televiziune și proaspăt tătic, Smiley este îndrăgit de toată lumea, de la copii și tineri până la cei în vârstă.

Andrei Tiberiu, pe numele său real, a făcut parte din trupa Simplu, alături de CRBL, a lansat și piese solo de-a lungul timpului, iar acum se bucură de Josephine Ana Maria, fetița pe care o are împreună cu frumoasa prezentatoare tv Gina Pistol.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Smiley a vorbit despre muzică, fani și despre cât de important este pentru el „să nu uite să se joace câteodată”.

„Dacă stăm să analizăm un pic, deși nici măcar eu nu am făcut asta, de-a lungul vremii cum s-a transformat muzica mea, că nu pot să zic că a evoluat sau involuat, în funcție de vârsta pe care o aveam, de lucrurile pe care le trăiam atunci și de transformările mele ca om, cumva cânt despre ce simt eu, despre valorile în care cred eu. Sufăr de Complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic să nu uit să mă joc câteodată este atât de importantă. Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc. Nu vreau să fiu un model pentru oameni, dar nu aș vrea ca muzica mea să transmită un mesaj greșit”, a fost mesajul artistului.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!