După naştere, Ellie White slăbeşte ca Victoria Beckham. Vezi secretele!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 13:58

După naştere, Ellie White se menţine în formă ca Victoria Beckham. Iată care sunt secretele unei siluete perfecte.
Ellie White a revenit la regimul vegetarian şi, în dorinţa de a-şi alimenta organismul cu vitamine, apelează la una din reţele minune adoptate şi de Victoria Beckham.
Mai exact, consumă, de trei ori pe zi, sucuri proaspete din broccoli, morcovi şi ţelină, pe care şi le prepară singură acasă.
Ellie White, pe scenă, la o lună după naştere! Vezi cum arată
În doar o lună şi jumătate după ce a născut, Ellie White a reuşit să slăbească rapid şapte kilograme, cât a acumulat în timpul sarcinii.
“Medicii mi-au recomandat multe vitamine în perioada după naştere şi mi-au dat undă verde să revin la stilul vegetarian de dinainte. În perioada naşterii a trebuit să mănânc carne slabă, pentru nutriţia complex a copilului, însă acum mă limitez doar la fructe, legume şi seminţe. Am descoperit că îmi fac bine sucurile de broccoli, ţelină şi morcovi. Conţin numeroase vitamine şi fier, mă simt mai tonică şi am energie toată ziua. Este o metodă încercată şi de Victoria Beckham, care a dat rezultate imediat”, declară Ellie White.
Ellie White şi-a propus ca abia după botez, după cea de-a treia lună de viaţă a băiatului ei, să revină pe scenă şi să lanseze noi proiecte! În prezent, în timpul în care cel mic doarme, Ellie se retrage în altă cameră şi compune piese noi. În paralel, îşi desenează noi costumaţii de scenă, astfel încât din luna martie să revină în forţă în activitatea ei muzicală.
Poze: Ellie White a părăsit maternitatea! Și-a dus bebelușul acasă
“Am o ambiţie de fier. Chiar dacă în prezent Mihai îmi ocupă aproape tot timpul zilei, asta nu mă opreşte să nu îmi fac planuri şi să pregătesc totul în cele mai mici detalii”, adaugă artista.
Ellie White a adus pe lume un băieţel pe 28 noiembrie. Artista va organiza botezul lui Mihai în luna martie, cel mai probabil ăn Braşov, oraşul ei natal unde şi locuieşte de când a născut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!