Monica Gabor vorbeşte despre relaţia cu fetiţa ei. Vezi cum răspunde acuzaţiilor de neglijenţă!

De Geo Berciu, pe

Deranjată de recentele declaraţii ale soţului ei, Irinel Columbeanu, care susţine că Monica Gabor nu este o prezenţă activă în viaţa fiicei lor, fosta „scorpie de la Izvorani” a luat atitudine.
Zilele trecute, Irinel Columbeanu a povestit, în cadrul unui interviu, că Monica este prezentă în viaţa fetiţei ei doar cu un telefon dat la trei săptămâni-o lună, dat şi acela dat la ore nepotrivite. Ba mai mult, fetiţa nu şi-a văzut mama nici de Sărbători sau de ziua ei de naştere, iar atunci când a primit cadouri de la Moni, hăinuţele era prea mici, semn că cea plecată peste ocean nu ştie nici măcar cât i-a crescut fetiţa.

Dovada că Monica Gabor urmeşte constant presa din România este faptul că, la puţin timp după ce Irinel Columbeanu a vorbit despre relaţia dintre ea şi Irinuca, bruneta a ţinut să-şi exprime opinia pe contul ei de Facebook.
Monica Gabor vorbeşte despre relaţia cu fetiţa ei. Vezi cum răspunde acuzaţiilor de neglijenţă!

„În legătură cu mult dezbătutul subiect: Monica și calitațile sau incapacitațile ei de a fi mama pentru Irina, atât eu cat si tatăl ei consideram ca putem decide in interesul superior al copilului nostru avand in vedere legatura sufleteasca dintre noi ca parinti si fetita. Am asteptat-o pe Irina aici si o voi aștepta la nesfarsit pana cand va simți si va veni ea aici din proprie inițiativa.

Fetița si-a manifestat dorinta de a veni in SUA in repetate rânduri în numeroasele conversații pe care le-am avut cu ea, dar deocamdată acest lucru nu este posibil. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atat mie cat si fiicei noastre, ca este de acord ca ea sa vina sa ma viziteze in SUA de fiecare data cand ea isi va exprima dorinta de a-si petrece timp cu mine, in funcție de de prioritatile ei. Aceste vizite vor începe sa aibă loc doar dacă Irina își va dori acest lucru, iar sufletul meu de mama îmi spune ca la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, acest lucru se va întâmpla.

Scopul meu ca mama a fost si va rămâne pentru totdeauna sa o am pe Irina aproape. Un singur lucru ma face sa fiu încrezătoare: dragostea sincera dintre noi doua: mama și fiică. Nu am renunțat să fiu alături de ea, îi voi fi alături pentru totdeauna indiferent dacă ea va simți același lucru pentru mine sau nu.

Cât despre cadourile pe care i le trimit si surprizele pe care i le fac mi se pare ridicol sa și vorbesc, am să spun doar ca orice mama își dorește pentru copiii ei tot ce e mai bun și simt ca fac acest lucru prin deciizile pe care le-am luat in beneficiul ei.
Viața fetiței noastre este foarte bună, nu avem niciun motiv să demonstrăm grafic nimănui in afară de fiicei noastre cât de mult reprezintă ea pentru noi: TOTUL.

Sunt încrezătoare de asemeni că toate aceste încercări de denigrare a mea în calitate de mama vor cântări foarte puțin in ochii iubitei mele fiice atunci când va fi crescut suficient de mult încât să fie capabilă să discearnă cât de norocoasa a fost să aibă niște părinți iubitori și îndeajuns de puternici să treacă peste toate intemperiile vieții. Te iubesc Irina”, a scris Moni pe Facebook, care nu a uitat în urmă cu câteva zile să posteze şi un desen făcut de fiica ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro