Momente tensionate la America Express. Jean Gavril și Dinu au trecut prin emoții puternice: „Nu mai știam unde să fug”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 09 februarie 2023, 09:36

Jean Gavril și fratele său, Dinu, au fost pe punctul de a pierde ocazia de a merge în Guatemala împreună cu ceilalți concurenți.

Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, Bie și Mickey și Jean Gavril și Dinu sunt echipele care au intrat în cursa pentru ultima șansă, riscând să nu mai ajungă în următoarea etapă a emisiunii, cea din Guatemala.

Cursa pentru ultima șansă, plină de provocări picante

Cele trei echipe aflate în cursa pentru ultima șansă s-au confruntat cu cele mai picante provocări în Villahermosa, capitala statului care dă numele celebrului sos iute mexican, Tabasco.

După ce au fost nevoiți să consume o sticlă de sos Tabasco, echipele au ajuns pe o plantație de ardei iuți, de la habanero la jalapeño.

Momente tensionate la America Express. Jean Gavril și Dinu au trecut prin emoții puternice: „Nu mai știam unde să fug”

Toate misiunile de la cursa pentru ultima șansă au fost extrem de „picante”, având la bază sosul iute Tabasco.

Ajunși într-o piață în care se face troc, echipele au fost nevoite să dea la schimb ardei iute și alte produse făcute de ardei pentru alte produse de care aveau nevoie în misiune. Dar nu a fost atât de ușor pe cât se așteptau, unul dintre vânzători punându-i la treabă pentru a le da un pește.

Gustul de tacos va avea un cu totul alt gust și o altă semnificație pentru concurenții care nu doar că au fost nevoiți să prepare această mâncare tradițională mexicană, ci și să îi convingă pe trecători să îl mănânce.

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluire surprinzătoare despre Andreea Antonescu la America Express: „Întotdeauna am căutat chichițele”

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril au făcut un pact la America Express: „Îi luăm sub umbrela noastră protectoare” / VIDEO

Citește și: Delia ar vrea să participe la America Express. Cu cine și-ar dori să facă echipă: „E foarte important cu cine mergi” / VIDEO

Citește și: Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, despre experiența America Express: „În competiție afli care este superputerea ta”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, votați pentru a intra în cursa pentru ultima șansă

Jean Gavril și Dinu, precum și Bie și Mickey au intrat în cursa pentru ultima șansă după ce au ajuns ultimii la Irina Fodor. Însă, echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost votați de colegii lor.

Cu o egalitate de câte trei voturi între Puya și Melinda și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, votul decisiv l-au avut Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Momente tensionate la America Express. Jean Gavril și Dinu au trecut prin emoții puternice: „Nu mai știam unde să fug”

Cu tot entuziasmul și buna dispoziție, Andreea Bălan a explicat că îl votează pe Scărlătescu pentru că l-a eliminat din „bisericuța” lor, după ce ediția trecută votul lor a mers către echipa ei.

Jean Gavril și Dinu, pe punctul de a fi eliminați de la America Express

Ultima echipă care a ajuns la Irina a fost cea formată din Jean Gavril și Dinu, în timp ce Bie și Mickey au ajuns primele.

„Eu vreau să ajung în Columbia, nu în Guatemala”, a spus Jean Gavril înainte de a afla culoarea vulturului.

Extrem de emoționați, cei doi frați au rugat-o pe Irina să scoată mai repede vulturul pentru a afla dacă rămân sau nu în competiție.

„Tot ce voiam era să-l aud pe Dinu cum sărbătorește”, a zis Jean Gavril.

Aceștia au rămas în concurs, iar toate echipele s-au bucurat pentru ei.

„Nu mai știam unde să fug, cum să mă bucur”, a spus Dinu fericit.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!