Modul inedit în care Cornel Ilie a anunțat că divorțează de soția sa

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 septembrie 2020, 17:32
Cornel Ilie a anunțat că divorțează de soția sa în urmă cu puțin timp. Artistul și fosta sa parteneră de viață au ales un mod cu totul inedit pentru a da de veste că nu mai sunt un cuplu. 

Cornel Ilie a anunțat că divorțează după cinci ani de căsnicie. Artistul și fosta soție au ales să își anunțe despărțirea într-un mod cât se poate de prietenos. În urmă cu puțină vreme, solistul trupei Vunk a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Eliza. Cei doi își dau mâna și se uită zâmbitori unul în ochii celuilalt.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

De-a lungul timpului oamenii au făcut ca termenul divorț să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire” –  le-a transmis artistul fanilor săi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme.

O postare distribuită de Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) pe


Cornel Ilie și Eliza Suditu au devenit un cuplu în 2013, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Aceștia au împreună doi copii: o fetiță, Zara, de cinci ani, și un băiețel, Cezar, care s-a născut în iulie 2019.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!