Mirela Vaida, mesaj îngrijorător: „S-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19 în echipă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iulie 2020, 12:29

Mirela Vaida, celebra prezentatoare de la Acces Direct, a postat de curând un mesaj pe rețelele de socializare prin care anunță că un alt membru al echipei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Vedeta și ceilalți colegi au decis, în acest context, să renunțe la filmări o perioadă, pentru siguranța tuturor.

Iată mesajul postat de Mirela Vaida pe pagina sa de Facebook:

Mirela Vaida, mesaj îngrijorător: „S-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19 în echipă”

“Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interactionam zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legătura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fara vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste aceasta perioadă! Să aveți cu toții liniste și sănătate!! Doamne ajută! 🙏💖”

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Cei de la Antena 1 au anunțat în mod oficial, printr-un comunicat de presă, că emisiunea „Acces Direct” va fi suspendată pentru o perioadă: „Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar. În urma apariţiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sănătatea echipei şi a invitaţilor, show-ul va lua o pauză. Încă de săptămâna trecută, când au fost confirmate primele cazuri, echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranța persoanelor. Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară.”

 

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!