Mirela Stelea: “Mă simt ca la 20 de ani”. Vezi cum îşi întreţine pielea!

De Unica.ro pe

Mirela Stelea acordă o mare atenţie atât siluetei, prin practicarea sportului, cât şi îngrijirii tenului. Designerul vestimentar apelează la o serie de tratamente cu produse ce conţin extracte de caviar, cu beneficii vizibile instant. “Mă simt ca la 20 de ani!”, spune soţia lui Bogdan Stelea.
Mirela Stelea a acceptat să fie fotografiată şi filmată în timp ce apela la tratamente exclusiviste cu produse ce conţin extracte de caviar, chiar în condiţiile în care apare în faţa camerei video total nemachiată.
Cunoscutul designer vestimentar mărturiseşte că acordă o mare atenţie îngrijirii tenului, încă din adolescenţă şi le recomandă tuturor femeilor să se documenteze înainte să aleagă produsele cosmetice, pentru a evita posibilele efecte adverse.
“Fiecare dintre noi ar trebui să îşi îngrijească tenul încă din perioada adolescenţei. Dacă nu faci acest lucru, vei ajunge, la un moment dat, să arăţi mult mai în vârstă decât în mod normal. Nu înseamnă neapărat să cheltui o avere pe produse cosmetice, dar să le alegi pe cele potrivite tenului tău, după ce ai apelat la sfaturile unui specialist. Eu am încercat în anii ’90 produse de tot felul, după cum am crezut eu, şi mare noroc am avut că nu m-am pricopsit cu vreo reacţie adversă! Am fost însă excepţia de la regulă”, declară designerul.
Mirela Stelea: Care sunt cele mai stilate vedete din România
De câteva săptămâni, Mirela Stelea recurge la tratamente cu produse ce conţin extract de caviar, iar pielea ei radiază de sănătate, mai mult decât oricând. Merge o dată la două săptămâni la spa, la Centro Donna. În urma tratamentelor cu efect de lifting, tenul ei este mai luminos şi mai întinerit ca niciodată.
“Mă simt ca la 20 de ani! Cu un asemenea tratament nu ai nevoie sa apelezi prea curând la botox”, spune Mirela.
mirela stelea
Despre soţul ei, Bogdan Stelea, Mirela spune că l-a convins cu greu să îşi înrgijească zilnic pielea acasă, cu diverse creme.
“Bogdan are o atitudine masculină. A fost dificil să îl conving că trebuie şi el să aibă ritualuri de întreţinere, de bază. Încet-încet a ajuns să folosească zilic crema de zi, crema de seară şi cea pentru conturul ochilor. Este suficient, spun eu, pentru un barbat!”, mărturiseşte designerul.
Mirela Stelea: Care e singura rochie ce te scoate din impas de fiecare dată
mirela stelea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro