Mircea Radu scrie erotic… din dragoste

De Cristina Popa, pe

De când nu mai împacă oamenii în numele lui Cupidon pe platoul emisiunii „Din Dragoste”, Mircea Radu îşi updatează constant blogul personal, pmircescu.blogspot.com …
… prin intermediul a două hobby-uri inspiraţionale: fotografia şi literatura erotică.

Astfel că, cel mai recent post semnat de Mircea Radu, prezintă o latură cu adevărat pasională a carismaticului om de televiziune.

Mai exact, realitate, imaginaţie sau îmbinare reuşită dintre cele două, acesta descrie cu lux de amănunte… picante, o partidă de amor ce are loc într-o după-amiază, în incinta unei camere de hotel.

„Te dezbraci rapid (atât de iute încât mă faci să râd)… Mă aşez pe marginea patului şi îţi spun să te duci în dreptul geamului ca să te văd mai bine – atât eu cât şi soarele, dar şi vecinii de vizavi. Îţi privesc abdomenul tare, de femeie care nu a născut niciodată, şi aluniţa din capul pieptului.

Respiraţia îţi ridică şi coboară sânii, iar răcoarea face ca sfârcurile şi zona ce le înconjoară să pară doua planete Saturn, identice… Facem dragoste. În timp ce adulmec îndărătul urechii tale, te pun în mintea mea în toate poziţiile. În toate cele câte vor urma şi în cele din viitorul îndepărtat… Şi nu te mai ţin de mână, ci trag de carnea ta… Cu cât mă bucur mai mult de tine, cu atât nu mă mai satur…”

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!