Mircea Badea nu își va trimite copilul la școală pe 14 septembrie. „Scapă cine poate”

De Unica.ro, pe
Vlăduț, băiețelul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, are 6 ani și ar fi trebuit să înceapă anul acesta clasa I. Cu toate acestea, tatăl său spune că nu își va trimite copilul la școală. 

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena3, este de părere că ne vom confrunta cu o explozie de cazuri de COVID-19, începând cu luna septembrie. El crede că școlile nu ar trebui deschise și consideră că și alegerile locale (n.r. care sunt planificate pentru 27 septembrie 2020) vor fi, cel mai probabil, amânate.

Eu, de exemplu, nu vreau să duc copilul la școală. Deloc. Nu mi se pare în regulă să meargă la școală. Nu mi se pare în regulă să meargă nici nepoata. Vine septembrie și să vedem cum va fi cu terapia intensivă. Eu înclin să cred că va fi atât de rău, încât nu cred că se vor mai ține alegeri locale și vom avea cu totul și cu totul altă treabă (…) Scapă cine poate”, a spus Mircea Badea în emisiunea ”În Gura Presei”.

Prezentatorul TV este de părere că, pe lângă începerea școlilor, un alt moment critic cu care va trebui să ne confruntăm este întoarcerea oamenilor la muncă.

Suntem la un pas de blocaj și eu vă spun când se va ajunge la acel blocaj: când oamenii se întorc din vacanțe. Mulți de pe la televizor au senzația că acolo se infectează majoritatea, ceea ce este o prostie. Și se vor duce la serviciu. Sigur că se infectează și în vacanță, sigur că da, dar infectarea predominantă e când lumea se duce la serviciu. Aia e infectarea adevărată, crâncenă, masivă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!