Mihaela Rădulescu, nedespărţită de iubitul ei

De Geo Berciu, pe
După vacanţa de iarnă pe care şi-au petrecut-o împreună, Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner continuă să petreacă mult timp împreună, fiind, practic, de nedespărţit.

Chiar dacă are şi ea un program extrem de încărcat, Mihaela Rădulescu face tot posibilul să-şi însoţească iubitul la diverse evenimente sportive. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când cei doi au participat la cea mai importantă competiţie mondială de ski – Hahnenkham Race, care a avut loc în Kitzbuehl.

Mihaela si Felix Baumgartner

Cu această ocazie, Mihaela a cunoscut şi a stat de vorbă cu oameni senzaţionali, legende vii din lumea sportului, cum ar fi Niki Lauda, Daniel Ricciardo sau Sir Jackie Stewart, campioni mondiali de ski, dar şi vedete internaţionale.

Mihaela, Felix si Sir Jackie Stewart

Ea a petrecut câteva zile minunate alături de iubitul său şi a avut parte de o bucurie imensă când a realizat cât de iubit şi respectat este Felix în ţara sa.

mihaela-radulescu-iubit-felix 3

Şi pentru că este o persoană extrem de activă, pasionată de sport, dar şi pentru a fi alături de iubitul ei, următoarea aventură a Mihaelei Rădulescu avea loc în Australia, unde Felix va participa la celebrul raliu Bathurst.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro