Mihaela Cernea ex-Class a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 15:59

Mihaela Cernea ex-Class a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu, după 18 ani de mariaj. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 2004 și are doi copii, un fiu și o fiică, Leon (16 ani) și Leia (13 ani).

Mihaela Cernea ex-Class a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu

La începutul anului 2022, solista a fost agresată de partenerul ei de viață, ulterior obținând un ordin de restricție împotriva sa.

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea, pentru Click!.

Mihaela Cernea ex-Class a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu
CONȚINUT VIDEO UNICA

Contactat de aceeași publicație, Costin a declarat: „Eu nu știu nimic. Nu am primit nicio înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”.

Avocatul lui Costin Craioveanu, Dragoș-Cristian Lică, susține că nici el nu știe nimic despre cererea de divorț introdusă de Mihaela.

„Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este, îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar”, a declarat bărbatul pentru Click!.

„Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, a mai explicat avocatul.

„Pe 12 ianuarie 2022, în cursul dimineții, clientul meu a fost agresat fizic și emoțional totodată. Trei persoane i-au produs leziuni foarte grave. Umărul său drept este imobilizat, nu mai poate picta. A suferit multiple contuzii, multiple vătămări și a fost lăsat inconștient pe asfalt. Umărul său drept a fost dislocat”, declara avocatul lui Costin Craioveanu în februarie 2022, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viorel Lis, primele declarații după infarctul suferit. „Am plâns pentru prima dată”

Ștefan Stan, primele declarații după probleme de sănătate ale soției lui, Simona

Irinel Columbeanu, prima apariție TV după accidentul vascular cerebral suferit

„Din data de 12 ianuarie, dar și în prezent poartă o fașă, o orteză, pentru a fi imobilizat. Vă dați seama cât de mult îl afectează acest lucru zi de zi. De asemenea, a fost lovit cu piciorul în față, a avut buza spartă, iar un dinte necesită acum implant, pentru că a fost deplasat complet. A avut mai multe lovituri și la nivelul membrelor”, a mai precizat avocatul.

Pe 30 ianuarie 2022, Costin Craioveanu a urcat beat la volan și a avariat două automobile parcate pe o șosea din cartierul Cotroceni din București. Pictorul nu avea voie să staționeze pe strada accidentului, acest lucru încălcând ordinul de restricție emis împotriva sa cu doar 10 zile în urmă.

Ordinul de restricție nu îi permite bărbatului să se apropie la 200 de metri de reclamantă și, timp de 3 luni, este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Costin Craioveanu a explicat că, din cauza faptului că avea cauciucuri de vară, a alunecat, acesta fiind motivul accidentului produs. Oamenii legii au deschis dosar penal pe loc.

Mihaela este în prezent antrenor vocal la o școală de canto. În 2019 s-au împlinit 25 de ani de la înființarea trupei Class. Ocazional, când se reîntâlnește cu Vlăduț și Florin, doi dintre membrii trupei Class, Mihaela cântă la evenimente speciale.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!