Mesajul transmis azi-noapte de Anca Țurcașiu, după ce a anunțat că a divorțat

De Unica.ro pe
După ce a anunțat că a divorțat de Cristian Georgescu, bărbatul care i-a fost alături timp de 22 de ani, Anca Țurcașiu a transmis în miez de noapte un nou mesaj. 

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani, a anunțat în urmă cu o zi că a divorțat. Artista a povestit prin ce trece printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Deși mariajul ei s-a destrămat după 22 de ani și nu a fost deloc o perioadă ușoară pentru ea, aceasta s-a arătat optimistă în ceea ce privește viitorul.

Citește și: De ce a divorțat Anca Țurcașiu? Prima declarație a fostului soț

Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! (…) Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!” – a transmis ea.

Mesajul transmis azi-noapte de Anca Țurcașiu, după ce a anunțat că a divorțat

Mesajul transmis azi-noapte de Anca Țurcașiu

Azi-noapte, artista a revenit cu un nou mesaj. După o perioadă lungă în care toate evenimentele au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19, Anca Țurcașiu s-a întors pe scenă și a ținut să împărtășească bucuria cu fanii ei. Mai mult, cântăreața a transmis tuturor că viața merge mai departe și după separarea de soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu.

Citește și: Ce spunea Anca Țurcașiu în urmă cu doar 10 zile despre căsnicia sa

Din nou pe scenă! Azi. O nouă zi. Viața merge înainte!” a fost mesajul Ancăi Țurcașiu, publicat azi-noapte. Acesta a fost însoțit de hashtag-uri cât se poate de optimiste: împarte bucurie, fii bun pe pământ, alege iubirea.

 

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro