Mesajul lui Alex Dima după un material despre copiii bolnavi: ”Revoltă multă simt în momentul ăsta”

De Unica.ro, pe

Pentru că lucrează, în prezent, la un reportaj despre copiii bolnavi de cancer, Alex Dima, reporterul de la ”România, te iubesc”, a ținut să împărtășească revolta lui cu prieteneii virtuali de pe rețelele sociale.

Revoltă multă simt în momentul asta! Și simt nevoia s-o împărtășesc, să mă descarc”, își începe Alex mesajul. El a cunoscut părinți care își petrec luni de zile pe un scaun, lângă patul de spital al copilului, părinții care se luptă să găsească medicamente pe care spitalele românești nu le pun la dispoziție. ”E multa suferinta in povestea asta. Prea multa!”, spune Alex. El își continuă mesajul:

Si ma tot bantuie imaginea motiunii de ieri, din Parlament.

O gloata de indivizi si individe, cu haine de mii de euro per capita, cu telefoane scumpe, cu grimase si figuri acre sau zeflemitoare. Erau ca niste sacali care trageau de putere.
Niste mincinosi, incompetenti! Si hoti, multi dintre ei!

De 30 de ani ne promit autostrazi, spitale, educatie, un trai mai bun. Si vor promite in continuare pentru noi ii lasam, le permitem, ii acceptam!

Ce e de facut???

Sa iesim din bula noastra!
Sa ne implicam!
Sa ne cerem drepturile!
Sa mergem la cabinetele lor si sa le cerem sa munceasca!
Sa ne pese mai mult de ce se intampla cu noi, cu cel de langa noi!
Sa ajutam!
Sa nu mai fim asa de indiferenti!
Sa fim mai activi, mai vii!
Sa facem si noi ceva, fiecare dintre noi, sa nu mai asteptam pe cineva care sa vina si sa ne rezolve problemele! Ca n-o sa vina!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!