Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, este însărcinată

De Adelina Duinea, pe

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, este însărcinată cu primul ei copil. Tânăra și iubitul ei, Liviu Stanciu, s-au logodit în august 2020. „23.08.2020 💍 AM SPUS DA!!!”, scria Marisa atunci în mediul online. Pe 5 august, cei doi au dezvăluit că vor deveni părinți.

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, este însărcinată

„Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!! Viața ne-a testat în atâtea feluri.

Marisa Paloma și Liviu StanciuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 12)

Și, cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea și dacă vă urmați instinctul! În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri în viața noastră!!!

Și toate datorită lui Liviu, omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum. Care a știut încotro să mă îndrume și care, când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai încolo.

Citește și:

Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

Lili Sandu, semnal de alarmă pentru Poliția Rutieră. „Chiar nu e de glumă”

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

Am apusul și marea în față, pe cel mai drag și iubit om de pe planetă lângă mine, și pe cel/cea care va întregi în curând această familie. Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu în cuvinte. Voi deveni mămică! Bine ai venit în familia noastră!”, a scris Marisa pe Instagram, în dreptul unui videoclip.

Cum s-au cunoscut Marisa și Liviu

„Am avut o filmare de la Kanal D și el a fost trimis împreună cu un cameraman. Îmi spunea să nu mai stau mult pe telefon. În câteva săptămâni am devenit cei mai bun prieteni, apoi am început să ieșim și să discutăm despre vlog. Mi-a dat mai multe detalii, apoi mi-am dat seama că lucrează la promo la Kanal D.

Cam așa a început relația noastră. El e omul care mă definește și care mă completează. A fost prima relație la care nu am ținut cont de dată. Am mai avut alte două relații înaintea lui”, spunea Marisa în trecut, pentru revista VIVA!. „Mă bucur din suflet că am reușit să dau peste un asemenea om.

El este una dintre persoanele care mi-au schimbat viața. M-a ajutat foarte mult să mă maturizez, pe lângă emisiune. El este persoana care îmi spune când sunt îmbrăcată bine sau mai puțin bine. El era singura persoană cu care mă sfătuiam referitor la ținutele din emisiune”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!