Maria Speranța, mesaj după eliminarea de la Asia Express: „Așa e jocul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 09:28

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au fost eliminate de la „Asia Express – Drumul Împăraților”. După ce au pierdut cursa pentru ultima șansă și nici diamantul nu le-a ajutat să rămână în concurs, tânăra a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Iordania a fost capăt de linie la Asia Express pentru echipa Adriana Trandafir – Maria Speranța. Cele două s-au luptat în cursa pentru ultima șansă cu Eliza & Cosmin Natanticu, Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira pentru a rămâne în competiție, dar au ajuns ultimele la Irina Fodor. Nici diamantul din cufăr nu le-au ajutat să ajungă în Israel, acesta fiind roșu.

Este ireal că suntem aici. Nu sunt supărată că am ieșit, a fost o poveste extraordinară. În nouă etape ne-am depășit pe noi, a spus Maria Speranța.

Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. (…) Trebuie să merg la psiholog pentru că mă văd numai în cursă. Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri. Aș vrea să mulțumesc echipei. A fost cea mai mare aventură la care am participat și aventura a fost fantastică datorită vouă. De la fiecare am învățat câteva personal și aș vrea să vă mulțumesc pe rând, a dezvăluit și Adriana Trandafir.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima întâlnire după depunerea actelor de divorț

Maria Speranța, mesaj după eliminarea de la Asia Express: „Așa e jocul”

Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit în New York

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Maria Speranța, mesaj după eliminarea de la Asia Express: „Așa e jocul”

Chiar dacă nu a reușit să meargă mai departe în competiție, Maria Speranța a transmis pe pagina sa de Instagram mulțumiri tuturor celor care au susținut-o de-a lungul drumului său la Asia Express, sezonul 4.

Nu am cuvinte să descriu această experiență, o semifinală splendidă, dar așa e jocul. Mulțumim pentru toate mesajele, mulțumim pentru gânduri, mulțumim echipei și mulțumim familiei Asia Express, a scris tânăra.

După această eliminare, în concurs au mai rămas patru echipe: Lidia Buble & Estera, Mihai Petre & Elwira, Cosmin & Eliza Natanticu, Cuza & Emi. Acestea au primit pașaportul spre Israel, ultima etapă la „Asia Express – Drumul Împăraților”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!