Maria Ciobanu, într-o formă de zile mari la 85 de ani. „Scoate rădăcini de pomi cu târnăcopul, cosește iarba din grădină…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 octombrie 2022, 12:45

Maria Ciobanu trăiește în Statele Unite ale Americii de peste douăzeci de ani. Îndrăgita cântăreață de muzică populară locuiește cu fiica sa în apropiere de Los Angeles într-o casă cu o curte generoasă. La onorabila vârstă de 85 de ani, împlinită pe 3 septembrie, Maria Ciobanu se mențină într-o formă de zile mari făcându-și de lucru prin grădină.

Gheorghe Turda, colegul său de breaslă care îi este și cumătru, a povestit în cadrul unui interviu cât de harnică este cea supranumită “Ciocârlia” muzicii populare românești. Turda spune că artista găsește zilnic ceva de făcut prin grădină – cosește, plivește, scoate rădăcini de pomi, pune flori. În plus, Maria Ciobanu este și o bucătăreasă desăvârșită.

Eu și Maria suntem cumetri, suntem în relații foarte apropiate, ea a cântat și la nunta mea. Am fost cu ea și în turnee, cu ”Rapsodia Română”, am cântat înainte sau după vizitele lui Nicolae Ceaușescu în comunitatea de români din America. În timpul unui turneu am locuit cu ea în casa fiicei Camelia, care e și fina mea. Ea are casă lângă Los Angeles.

Vă pot spune că Maria este o harnică din cale afară și o luptătoare. Eu mă mai odihneam după un spectacol și după un șpriț, dar ea se trezea foarte de dimineață, lua târnăcopul și scotea rădăcini de pomi, ca să pună flori în locul lor. Mai cosea iarba de pe acolo, ce mai, e o harnică din cale afară, dar și o excelentă bucătăreasă, gătește foarte bine. Este o artistă complexă, o mamă excepțională – a declarat Gheorghe Turda, pentru Ego.ro.

Citeşte şi: Geanina Ilieș pleacă de la Pro TV după 15 ani de activitate. „Sunt într-o schimbare”

Citeşte şi: Drama actriței Kelly McGillis, celebră pentru rolul din „Top Gun”. Ce i s-a întâmplat la 25 de ani i-a schimbat definitiv viața

Citeşte şi: Laura Stoica ar fi împlinit 55 de ani. „Mergem mai departe, nu putem întoarce lucrurile!” Cum o comemorează familia

Citeşte şi: Ramona Bădescu a apelat la ajutorul unui antrenor holistic pentru a scăpa de depresie. „Am îmbrățișat copaci!”

Maria Ciobanu, căsătorită cu fostul soț al cele mai bune prietene, Ileana Sărăroiu

„Ciocârlia” muzicii românești și regretata Ileana Sărăroiu au avut o relație de prietenie foarte strânsă. După decesul Ilenei, din 1979, Maria a început să se apropie de soțul acesteia, Mircea Cîmpanu, fost baschetbalist. Doi ani mai târziu, Maria Ciobanu și Cîmpanu s-au căsătorit. Gurile rele au spus, la momentul respectiv, că Maria ar fi avut o relație cu Mircea de pe vremea pe când Ileana Sărăroiu trăia.

Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevărat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Îl luam la nunți, pentru că avea stație și mașină, ca sa-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult.

Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Sa dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!» și avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aș fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie – a declarat în trecut Maria Ciobanu, potrivit Jurnalul.

Maria Ciobanu a fost căsătorită cu regretatul Ion Dolănescu, cu care are un băiat – Ionuț Dolănescu. Artista mai are două fiice – Leonida Văduva, soprană și Camelia Diaconu, cântăreață.

Foto – Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!