Mara Bănică, o nouă intervenție estetică de 3.200 de euro. „Sunt foarte mulțumită!” Jurnalista s-a fotografiat bandajată la ochi

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 02 mai 2024, 15:18

Mara Bănică și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței chiar înainte de sărbătorile pascale. Iar la sfârșitul săptămânii va merge la medic să-și scoată firele.

Mara Bănică a terminat setul de intervenții la nivelul feței

În vârstă de 48 de ani, jurnalista a postat în mediul online o fotografie făcută după viziata la cabinetul medical, unde a suferit o blefaroplastie inferioară, o intervenție de redefinire a conturului ochilor, de îndepărtarea pungilor de sub ochi și de ridicare a sprâncenelor.

„Am făcut o blefaroplastie inferioară, este ultima etapă a unui lifting. Procedura nu se putea face odată cu liftingul, a trebuit să aștept nu mai puțin de patru luni!

După șase luni, pot să spun că doctorul e un profesionist desăvârșit, nu degeaba i se spune Regele liftingurilor. 

Citeşte şi: Mara Bănică desființează vedetele care își fac operații estetice pe barter: „Toate mocangistele”

Citeşte şi: Mara Bănică, scrisoare emoționantă la un an de la moartea tatălui: „Am avut o vreme în care m-au copleșit toate”

Citeşte şi: Mara Bănică, reacție după ce a fost criticată pentru operațiile estetice: „Hai să vă spun un lucru!” Mesajul jurnalistei

Citeşte şi: Mara Bănică, atac la adresa iubitului Iuliei Albu: „Opinia mea, iartă-mă!” Detaliul observat de jurnalistă în participarea celor doi la America Express

Sunt foarte bine, vineri îmi scoate firele. Nu am vânătăi, nimic! A durat o oră și jumătate intervenția și alte 30 de minute procedura de scoatere a cearcănelor. Mi-am ridicat și sprâncenele, Brow lift se cheama procedura. 3.200 de euro m-au costat aceste proceduri la nivelul feței. Sunt foarte mulțumită!” a declarat Mara Bănică, pentru click.ro.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mara Bănică, mereu sinceră în legătură cu intervențiile estetice

La sfârșitul anului trecut, jurnalista și-a făcut un lifting facial total, intervenție pe care ar fi cheltuit 15.000 de euro. Mara Bănică nu a ascuns niciodată că își face diverse proceduri de înfrumusețare. În 2007 și-a făcut o primă operație la nivelul bustului. În urma unui accident auto care i-a afectat implanturile, Mara a mai făcut o vizită la medic.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga… și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară. A treia oară am zis să ii fac mai mari” – dezvăluia ea, acum câțiva ani.

Accidentul auto prin care a trecut ar fi putut să-i aducă moartea. Ea și-a fracturat coastele, șoldul și a stat în comă după incident.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Venisem de la războiul din Irak și primisem o mașină cadou de la fostul meu director. Am condus-o o lună și m-am înfipt în stâlp din cauza unor gropi, la 50 de metri de casă. Am fost în comă, toate coastele rupte pe stânga, fractură de sold, splina scoasă… a fost ceva rău. Am simțit moartea” – povestesa jurnalista în trecut.

Mara Bănică regretă unele operații estetice

Mara Bănică regretă că și-a făcut în trecut implanturi prea mari care i-au provocat dureri insuportabile de spate.

“Am făcut o mare prostie acum niște ani. Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate. Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără.

Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea” – a mai povestit ea, cu o altă ocazie.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter