Mandatul de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu a fost anulat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 aprilie 2020, 12:24
Mandatul de arestare în lipsă emis luna trecută de Tribunalul București pe numele lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care acesta este acuzat de omor, a fost anulat de Curtea de Apel București.

Pe data de 5 martie, Tribunalul București a admis propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pentru Mario Iorgulescu, care se află internat la o clinică din Italia.

Însă avocații lui Iorgulescu au contestat decizia și au avut câștig de cauză. Astfel Curtea de Apel București a anulat decizia tribunalului.

Citește și: Mario Iorgulescu și-ar fi revenit complet. Unde s-ar afla acesta

Admite contestaţia formulată de inculpatul Iorgulescu Gino Mario împotriva încheierii de şedinţă din data de 05.03.2020, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală. Desfiinţează încheierea atacată şi dispune rejudecarea cauzei de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală. Definitivă”, se arată în hotărârea Curții de Apel București, citată de Agerpres.

În luna septembrie a anului trecut, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a produs un accident auto ce s-a soldat cu decesul unui tânăr. Iorgulescu se afla sub influența alcoolului și a substanțelor interzise în momentul în care a urcat la volan.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!