Logodnicul Ramonei Bădescu, anchetat în trecut de autoritățile italiene. Bărbatul a fost la închisoare

De Unica.ro, pe

Ramona Bădescu (52 de ani) formează de patru ani un cuplu cu logodnicul ei, Fabio Cali. Perechea are împreună un fiu, Ignazio (1 an), născut în luna septembrie a anului 2019, într-o clinică privată din Roma, Italia. Perechea își va boteza fiul și se va și căsători în aceeași zi.

Logodnicul Ramonei Bădescu, anchetat în trecut de autoritățile italiene. Bărbatul a fost la închisoare

„Sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tuturor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului”, a mărturisit Ramona recent pentru Click!.

Ramona Bădescu

„Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin!”, a mai spus.

Înainte de a forma un cuplu cu Ramona, mai precis în anul 2007, Fabio a fost arestat preventiv de procurorii italieni. Apoi, bărbatul a fost trimis la penitenciarul Regina Coeli din Roma. După 6 ani de la arestul preventiv, logodnicul actriței a fost achitat de acuzații, descoperindu-se că tranzacțiile efectuate și considerate suspecte erau „investiții legale și normale, fără o natură ilicită”, aprobate chiar de către conducerea Băncii din Roma.

Citește și:

Ramona Bădescu, despre fostul soț: „M-a lovit foarte mult fără nicio justificare”

Ce mănâncă Ramona Bădescu pentru a arăta perfect la 52 de ani. Actrița are și un truc matinal care face minuni pentru siluetă

De ce nu și-a botezat Ramona Bădescu băiatul până acum. Copilul are 1 an și jumătate

În timpul petrecut în închisoare, Fabio a împărțit o celulă cu alți 7 deținuți. „Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara”, a povestit Fabio Cali pentru publicația Informazione, citează Spynews.

„Au fost relații civilizate, chiar și gardienii erau destul de apropiați de deținuți, pentru că sufereau și ei din cauza acelorași probleme pe care le aveau aceștia și nu aveau cum să-i ajute. Penitenciarul Regina Coeli, care este folosit de multe ori ca arest preventiv, „oferă” condiții extrem de grele.

Deținuții rămân în celule 22 de ore pe zi, nu există nicio activitate pentru ei, iar celulele sunt supra-aglomerate.(…) Am suferit pagube morale, atât eu, cât și familia mea. Toate bunurile mele au fost sechestrate. Ulterior, le-am primit înapoi”, a mai povestit Fabio Cali, potrivit Spynews.

În trecut, Ramona a mărturisit că s-ar vedea devenind mamă pentru a doua oară. „Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!”, declara Ramona în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!