Lavinia Pîrva va face parte din echipa emisiunii “Vorbește Lumea” de la Pro TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 aprilie 2021, 14:06

Lavinia Pîrva are o surpriză pentru fanii săi. Cântăreața va face parte din echipa emisiunii “Vorbește Lumea” de la Pro TV, unde va avea o rubrică de parenting.

Se pare că tot mai multe vedete din showbiz-ul românesc se alătură în emisiunea prezentată de Cove și Lora: Cristina Cioran prezintă miercurea “Revista Presei”, Anna Lesko gătește de două ori pe săptămână în platoul de la “Vorbește Lumea”, iara cum a venit rândul soției lui Ștefan Bănică Jr. să își aducă contribuția cu o rubrică utilă părinților.

Citeşte şi: O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Citeşte şi: Barby Kelly, fosta componentă a trupei „The Kelly Family”, a murit la 45 de ani

Citeşte şi: Jurnalista Mădălina Moraru a murit la 29 de ani

Citeşte şi: EXCLUSIV! Alexandra Stan, superbă și fără secrete pe coperta UNICA: „Mi-aș dori să trăiesc în pielea unui bărbat”

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a spus artista, potrivit click.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!