Laura Boghiu de la “Visuri la cheie” a fost cerută în căsătorie

De Unica.ro pe
Arhitecta Laura Boghiu, de la “Visuri la cheie”, a mărturisit, în direct la emisiunea lui Măruță, că a fost cerută în căsătorie. Cu toate că nu a vrut să ofere mai multe detalii despre iubitul ei sau despre moment, ea a declarat că totul a fost “simplu și drăguț”.

Laura Boghiu este mezina echipei “Visuri la cheie”, emisiune al cărui nou sezon urmează să înceapă pe ProTV miercuri, 9 septembrie. „Sunt cea mai mică din echipă, cu o diferență de un an față Omid și Valentin. Aș fi vrut eu să fiu cea mai răsfățată, dar, din fericire, nu se ține cont de vârstă când e vorba de treabă. Aici fiecare se ocupă de proiecte și când e mai greu, și când e mai ușor. Eu doar îi mai distrez din când în când cu… muzica„, mărturisea ea recent, într-un interviu pentru Libertatea.

Laura a primit de la iubitul ei, odată cu cererea în căsătorie, un superb inel cu smarald, care se poate vedea în cele mai recente fotografii publicate de ea pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Laura (@lauraboghiu_) pe

Laura Boghiu are 31 de ani și a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, din București. Are o soră geamănă, alături de care administrează propriul lor birou de arhitectură. Amândouă sunt specialiste în amenajări interioare, conform visurilacheie.protv.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro