Laura Andresan a născut. Grasu XXL e tată de fetiță

De Unica.ro pe
Laura Andreșan (37 ani) și rapperul Grasu XXL (37 ani) au devenit părinți pentru prima oară! Cei doi au acum o fetiță și sunt în culmea fericirii!

Fostă jurnalistă, vedetă TV și cântăreață, Laura Andreșan s-a retras din atenția publicului în anul 2007. De atunci, ea a urmat un alt drum și s-a specializat, între timp, în psihologie.

Laura Andreșan și Grasu XXL formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Au o relație discretă, stau departe de scandaluri și fiecare dintre ei se concentrează mai mult pe viața profesională.

La finalul anului 2018, Grasu XXL i-a mărturisit în premieră Andreei Esca, în emisiunea ei de la Europa FM – La Radio, că își dorește un copil, fără să menționeze că iubita lui este însărcinată. Iată că acum, jumătate de an mai târziu, rapperul a devenit tată pentru prima oară.

Anunțul venirii pe lume a fetiței lor a fost făcut de Laura Andreșan, pe contul ei de socializare, unde a publicat o fotografie cu o rochiță albă și o jucărie.

rochita alba

Și Grasu XXL mărturisise, cu puțin înainte, că e entuziasmat de venirea pe lume a fetiței lui. „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a spus Grasu XXL pentru click.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro