Laura Andresan a născut. Grasu XXL e tată de fetiță

De Unica.ro pe
Laura Andreșan (37 ani) și rapperul Grasu XXL (37 ani) au devenit părinți pentru prima oară! Cei doi au acum o fetiță și sunt în culmea fericirii!

Fostă jurnalistă, vedetă TV și cântăreață, Laura Andreșan s-a retras din atenția publicului în anul 2007. De atunci, ea a urmat un alt drum și s-a specializat, între timp, în psihologie.

Laura Andreșan și Grasu XXL formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Au o relație discretă, stau departe de scandaluri și fiecare dintre ei se concentrează mai mult pe viața profesională.

La finalul anului 2018, Grasu XXL i-a mărturisit în premieră Andreei Esca, în emisiunea ei de la Europa FM – La Radio, că își dorește un copil, fără să menționeze că iubita lui este însărcinată. Iată că acum, jumătate de an mai târziu, rapperul a devenit tată pentru prima oară.

Anunțul venirii pe lume a fetiței lor a fost făcut de Laura Andreșan, pe contul ei de socializare, unde a publicat o fotografie cu o rochiță albă și o jucărie.

rochita alba

Și Grasu XXL mărturisise, cu puțin înainte, că e entuziasmat de venirea pe lume a fetiței lui. „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a spus Grasu XXL pentru click.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019