Julia Chelaru, detalii despre nunta cu iubitul ei: „Va fi la malul mării”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 mai 2022, 12:27

Julia Chelaru a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei John și nu exclude posibilitatea de a deveni mireasă a doua oară. Artista își dorește o nuntă la malul mării.

Julia Chelaru, fosta membră a trupei „Exotic”, a divorțat de Bogdan Jianu în urmă cu patru ani, după nouă ani de căsnicie. După perioada grea prin care a trecut, artista și-a deschis din nou sufletul și s-a implicat într-o nouă relație de cuplu. De câțiva ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de John, și nu exclude posibilitatea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Citește și: Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Julia Chelaru, detalii despre nunta cu iubitul ei: „Va fi la malul mării”

Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Prima seară pe Insula Iubirii s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

Cele mai nereușite ținute de la Gala Met 2022

Julia Chelaru a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Julia a mărturisit pentru Fanatik că a fost deja cerută în căsătorie de partenerul ei de viață.

Am fost cerută, bineînțeles, că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune? (…)

John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare. Și el este genul care la fel gândește. Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?! Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu, a spus artista.

Julia Chelaru, detalii despre nunta cu iubitul ei: „Va fi la malul mării”

Cântăreața a recunoscut că prima nuntă nu a fost chiar pe placul ei, ci a fost organizată mai mult de fostul soț, iar de data asta și-ar dori să se căsătorească la malul mării.

La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final. Adică să fie cu un altfel de stil.

Eu am avut o nuntă pompoasă, cu mașină de epocă, nu spun că a fost gustul meu sută la sută, nu spus că mi-a displăcut, Doamne ferește!

A fost pe gustul lui Jianu și foarte bine că a fost așa, dar acum, pe gustul meu, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac așa… un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare. Așa va fi! a mai dezvăluit artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!