EXCLUSIV. Judecătorii o execută silit pe Cristina Ţopescu

De Libertatea.ro, pe

Cristina Ţopescu (51 de ani), cunoscuta jurnalistă care luna trecută a renunţat la postul de prezentatoare TV pentru a intra în politică, riscă să se trezească oricând cu executorii judecătoreşti la poarta casei, pentru că a uitat să plătească 26.000 € unei prietene care în trecut a împrumutat-o cu bani.

Beleaua Cristinei Ţopescu a început iniţial la Judecătoria Buftea, acolo unde o tânără de 30 de ani, I.P., a cerut, prin intermediul executorilor judecătoreşti, acceptul instanţei pentru a demara procedura de executare silită împotriva jurnalistei.
Din motive procedurale, dosarul a ajuns la Bucureşti, la Judecătoria sectorului 1. Aici, pe baza unei convenţii de plată autentificate la un notar public, din care reieşea că I.P. a împrumutat- o pe Cristina Ţopescu cu suma de 26.000 de euro, urmând ca aceasta să returneze banii până în septembrie anul trecut, magistraţii au decis că vedeta TV e bună de plată şi că în cazul în care nu-şi va achita datoria şi cheltuielile legate de proces va fi pasibilă de executare silită prin blocarea conturilor ori sechestrarea bunurilor proprietate personală.
Din nefericire pentru jurnalistă, decizia e irevocabilă. Contactată ieri pentru a-şi spune punctul de vedere, Cristina Ţopescu nu a dorit să facă vreo declaraţie.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!