Jennifer Lawrence își ia la revedere de la cinema într-o rochie cu un decolteu generos

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 02 aprilie 2018, 16:46
Actrița Jennifer Lawrence a decis să își ia un an sabatic pentru a se axa asupra activismului, iar despărțirea ei de marele ecran nu a trecut neobservată. Vedeta a apărut la prezentarea ultimului ei film „Red Sparrow”, într-o rochie cu un decolteu generos, ce nu a lăsat loc imaginației.

Astfel, actrița a purtat la Londra o rochie Versace cu partea de jos plisată și cu un decolteu care nu a lăsat pe nimeni indiferent, notează Vanity Fair.

Lawrence a vrut să se despărtă de public în stil mare, înainte de a se dedica activităților în favoarea tinerilor.

Jennifer, una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood și laureată a premiului Oscar, a anunțat că renunță pentru un an la platourile de filmare pentru a convinge mai mulți tineri „să se implice în viața politică”.

Citește și: Ea este cea mai bine plătită actriță din lume

Mai mult, actrița face parte, împreună cu colaboratorul său, regizorul David O. Russel, din consiliul organizației non-profit Represent Us, care militează pentru stoparea corupției în politică și adoptarea unor legi anti-corupție.

O să lucrez cu această organizaţie ca parte din Represent. Us… să încerc să conving tinerii să intre în viaţa politică la nivel local. Nu are legătură cu politica partizană”, a declarat Lawrence.

Citește și: Cele mai frumoase coafuri şi machiaje purtate de către vedete la Gala Premiilor Oscar 2018

Este o mişcare anti-corupţie care încearcă să obţină adoptarea în fiecare stat a unor legi care să contribuie la prevenirea corupţiei, să repare sistemul nostru democratic”, a precizat ea.

De asemenea, lun atrecută, Jennifer s-a alăturat lui Adele și Cameron Diaz la marșul femeilor din Los Angeles pentur susținerea drepturilor femeilor și a egalității.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro