Cântăreața Jazzy Jo, moment impresionant la „Te cunosc de undeva!”. „Episodul ăsta m-a îngenunchiat emoțional”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 mai 2022, 11:45

Momente emoționante în gală Te cunosc de undeva!, de sâmbăta, 21 mai, de la 20:00, la Antena 1, când Jazzy Jo se confruntă cu situaţie cu care nu s-a mai întâlnit niciodată în viaţă.

Artista și tatăl său, cu care său s-a mai văzut de aproape 30 de ani, s-au întâlnit într-un moment de-a dreptul emoționant.

Episodul ăsta m-a înghenuncheat emoţional! În luna ianuarie a acestui an, chiar înainte să începem proiectul ăsta frumos, Te cunosc de undeva!, am decis să reiau legătura cu tatăl meu, după 28 de ani de tăcere. Chiar în gala patru, pe care telespectatorii o pot urmări sâmbăta aceasta, mi-am văzut părinţii împreună, în public, la un spectacol al meu, prima oară în viaţa mea. Pe fundal, Emi şi Cuza cântau Fragile, a lui Stevie Wonder şi Sting… într-un mod magnific, Stevie e iubirea mea imensă, Sting un alt genial în viaţa mea, e clar că trebuia să fiu aici ca să fiu fericită din nou.

Pentru prima dată în viaţa mea, am fost împlinită total şi am reuşit să repar lucrurile care m-au rănit o viaţă întreagă! – a mărturisit Jazzy Jo.

Citeşte şi: Alexia și Dima, transformare de senzație în Michael Jackson, la „Te cunosc de undeva!” „Am stat 5 ore la make-up, fără pauză!”

După prestaţia colegilor săi, cântăreața a motivat momentul extrem de emoţionant pe care l-a trăit pe scena transforming show-ului: „Sunt în sală părinţii mei, care nu s-au mai văzut de aproape 30 de ani!”.

Cântăreața Jazzy Jo, moment impresionant la "Te cunosc de undeva!". "Episodul ăsta m-a îngenunchiat emoțional"

 Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când telespectatorii vor putea afla şi cum s-au descurcat Jazzy Jo şi Zarug cu cea mai nouă provocare a ruletei – Delia şi Grasu XXL.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!