Irina Fodor a trecut prin clipe de coșmar la „America Express”. Ce i s-a întâmplat în prima săptămână de filmări

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 noiembrie 2022, 11:19

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol și a trecut la cârma emisiunii „America Express”. Astfel, a plecat împreună cu concurenții în America de Sud, unde a trecut prin momente destul de dificile chiar din prima săptămână de filmări.

Soția lui Răzvan Fodor a spus DA unei noi provocări și a pornit în America Express, pentru a doua oară, din postura de prezentatoare. Și dacă vă gândiți că pentru ea este mult mai ușor decât pentru echipele de concurenți, vă înșelați. Chiar din primele zile, Irina Fodor s-a confruntat cu câteva probleme.

Irina Fodor, cu mâinile bandajate la America Express

Filmările la America Express s-au încheiat de ceva timp, astfel că Irina Fodor și concurenții din acest sezon au avut parte de vreme frumoasă în America de Sud. Doar că simpatica prezentatoare a avut de suferit din cauza soarelui puternic din acea parte a lumii.

Irina Fodor a trecut prin clipe de coșmar la „America Express”. Ce i s-a întâmplat în prima săptămână de filmăriIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

În prima săptămână petrecută în Mexic, Irina a făcut o alergie puternică la soare, astfel că a avut mâinile bandajate de sus până jos.

„Am făcut o alergie puternică la soare din prima săptămână în care am ajuns în Mexic. Cred că o să se vadă treaba asta și pe post pentru că la un moment dat eram bandajată pe mâini de sus până jos. Asta deși eu folosesc factor de protecție 50 pe corp și 100 pe față. Există factor de protecție de 100. Atât de tare mă feresc de soare. Nu mi-a reușit de data asta, ce să zic”, a declarat Irina Fodor pentru Ego.ro

Iar provocările nu s-au oprit aici. Prezentatoarea a povestit că filmările pentru noul sezon al emisiunii s-au făcut în zone periculoase din Mexic, pe care autoritățile recomandă ca turiștii să le evite.

„Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure. În cele sigure merg de obicei turiștii, noi nu le alegem pe acelea. Noi parcă le-am ocolit pe acelea, dar am descoperit foarte multe locuri frumoase, spectaculoase de-a dreptul, locuri pe care nu le-ai vedea niciodată ca turist pentru că nu ai acces la ele. Dar trebuia să fie și reversul medaliei: câștigi ceva, pierzi ceva, cum ar veni, așa că zonele astea spectaculoase erau și cu riscuri. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav”, a povestit Irina.

Cei trei prezentatori, protejați de bodyguarzi cu pistoale

Pentru că filmările la „America Express” au avut loc în zone periculoase din Mexic, Irina Fodor, Oase și Marius Damian au avut bodyguarzi înarmați.

De asemenea, Irina Fodor a povestit că de multe ori s-a întâmplat ca ei să filmeze îentr-o zonă care a doua zi apărea la televizor că s-a aflat în centrul unor incidente armate.

Prezentatoarea a afirmat că, deși i-a fost teamă pe alocuri, se bucură că a putut vedea locuri foarte frumoase pe care turiștii nu au ocazia să le viziteze.

„S-au întâmplat mici lucruri pe parcurs, probabil că le veți vedea când va apărea „America Express” pe post. Cumva Doamne-Doamne ne-a ținut în siguranță, doar că aveam tot timpul inima strânsă pentru că plecam astăzi dintr-un loc și mâine apărea în presă că acolo s-a întâmplat nu știu ce, că s-au luptat cartelurile între ele, că s-au împușcat”, a dezvăluit Irina Fodor pentru sursa citată.

Pentru a se asigura că nimeni nu va fi rănit, organizatorii au luat măsuri suplimentare de protecție. Astfel, au fost angajați bodyguarzi înarmați pentru a se asigura că toată lumea se va întoarce cu bine în România.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!