Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant pentru tatăl ei: „Așa arată un supererou!”

De Unica.ro, pe

La începutul lunii ianuarie, actorul Ion Dichiseanu (87 de ani) a fost internat cu o pneumonie severă la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. Fiica marelui actor, Ioana Dichiseanu (33 de ani) spunea atunci că tatăl său nu are COVID-19, așa cum vehiculase în presă, ci „o infecție la plămâni cauzată de o intervenție cu un bronhoscop infectat”.

„N-a fost vorba despre o infecție cu noul coronavirus. A fost o infecție la plămâni cauzată de o intervenție, o bronhoscopie. Acum sper să nu se supere pe mine, dar e bine să lămuresc niște lucruri. A fost acel bronhoscop infectat. La fix 10 zile s-a declanșat această pneumonie severă bilaterală. Slavă Domnului că este bine în acest moment. (…) Eu eram ne-om. Asta i-am și spus în momentul în care am vorbit cu el la telefon. I-am spus că trebuie să se facă bine pentru că altfel tot universul meu se prăbușește. (…) El este un luptător. Are voință și iubește viața. De pe 18 decembrie până pe 4 ianuarie a fost internat. Medicii nu se așteptau să aibă o asemenea recuperare”, spunea Ioana la momentul respectiv.

Acum, starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu este încă gravă, actorul afându-se internat la secția de Terapie Intensivă.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Recent, Ioana a făcut o postare pe rețelele sociale legată de tatăl său.

Fiica artistului a publicat o poză de pe vremea când ea era doar o fetiță, iar Ion Dichiseanu care o ținea în brațe. În dreptul fotografiei, Ioana scris un mesaj emoționant: „Știu că în viziunea multora, supereroii poartă costume, pelerine, zboară și au super puteri. În viziunea mea, așa arată un supererou. Supereroul meu! Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă!”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!