Ioana Blaj și Ducu Ion s-au logodit

De Mădălina Manole pe
Ioana Blaj și Ducu Ion, fostul soț al Dianei Dumitrescu, s-au logodit. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 6 ani și, iată că, acum a venit și momentul mult așteptat.

Ioana Blaj și Ducu Ion formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizz-ul autohton. Au împreună doi copii, iar acum au decis să facă și pasul cel mare. De ziua lui de naștere, pe 12 mai, Ducu Ion a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Totul s-a petrecut în timpul vacanței în care aceștia se află, în Istanbul, iar Ioana a împărtășiyt momentul pe conturile de socializare:

Ioana Blaj inel de logodna

„De ziua lui, m-a întrebat dacă pot să-i fac un cadou mai special. I-am zis, DA. La mulți ani, Ducu! #iwasproposed #istanbul #sohohouse”, – a scris Ioana Blaj pe Facebook.

Ioana Blaj si Ducu Ion casatorie

Ioana Blaj și Ducu Ion s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în 2014 deveneau părinți pentru prima dată. În tot acest timp, cei doi au purtat, în loc de verighete, două brățări identice. Ducu Ion a mai fost căsătorit cu Diana Dumitrescu, însă în 2013, după 4 ani de mariaj, cei doi au divorțat.

Sursă foto: Fcaebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"