INNA a filmat videoclipul piesei ”Locura” în casa lui Ceaușescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 iulie 2019, 14:03
INNA lansează videoclipul unei piese de pe albumul ”YO” care se numește ”Locura” și care a fost compusă de artistă și produsă de David Ciente.

Filmările videoclipului au avut loc în Palatul Primăverii, casa lui Ceaușescu din Primăverii: „Am filmat două zile, locul arată impresionant și toată echipa a fost încântată că suntem în celebra casă a lui Nicolae Ceaușescu”, – a spus INNA.

Videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun (NGM Creative), producție video Loops Production, alături care artista a lucrat toate cele 11 videoclipuri pentru piesele de pe albumul ”YO”.

INNA a filmat videoclipul piesei ”Locura” în casa lui Ceaușescu

INNA a lansat de curând și single-urile ”Si, Mama”, ”Te Vas”, ”Gitana” și ”Fuego”, de pe același album, compus integral de artistă în limba spaniolă și produs de David Ciente. Piesa ”Si, Mama” este un mesaj din partea unei mame adresat fiicei care dorește să își contureze o carieră, la ce și la cine să aibă grijă pe drumul spre succes.

”YO” este un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, lansat împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață. INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.6 milioane de fani pe Instagram. Anul acesta, artista a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați.

Vezi mai multe imagini cu INNA din ședința foto realizată în exclusivitate pentru coperta de iulie a revistei Unica în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: PR, arhivă Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!