Înainte şi după! Top 5 slăbiri spectaculoase ale vedetelor de la Hollywood!

De Geo Berciu pe

Când vezi diferenţele dintre „înainte şi după”, nu ai cum să nu invidiezi vedetele de la Hollywood pentru look şi determinarea cu care au luptat cu kilogramele.

Jennifer Hudson a scăpat de peste 36 de kilograme prin programul Weight Watchers”, pe care l-a urmat timp de câteva luni şi în timpul căruia a trebuit să aibă grijă ce mănâncă şi în ce cantităţi. De asemenea, şi-a intensificat programul de exerciţii fizice şi s-a întâlnit săptămânal cu un nutriţionist care îi dădea indicaţiile necesare pentru ce urma să mănânce. Deşi toată viaţa s-a confruntat cu fluctuaţii de greutate, ceea ce a convins-o cu adevărat că trebuie să slăbească a fost venirea pe lume a unui copil, în 2009. „Sper să fiu un exemplu pozitiv pentru toată lumea! Îmi doresc să văd cât mai mulţi oameni care să reuşească să facă asta, să obţină ceea ce şi-au dorit întotdeauna să aibă, pentru că este posibil”, a mai spus actriţa care a devenit şi purtătoarea de cuvânt a programului de slăbire.
Înainte şi după! Top 5 slăbiri spectaculoase ale vedetelor de la Hollywood!

Kirstie Alley, care s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus timp de mai mulţi ani, afişează de ceva timp o siluetă de invidiat. După ce, în 2009, ajunsese la o greutate de 103 kg, Kirstie Alley a slăbit aproape 50 kg în aproximativ 7 luni. Se pare că „de vină” pentru motivaţia cu care Kirstie Alley a slăbit atât a fost prezenţa ei pe platourile emisiunii „Dancing With The Stars”. De altfel, actrita a dezvăluit într-un interviu cum a câştigat lupta cu kilogramele: metoda ei a fost o combinaţe între „Dancing with the stars” şi propria ei dietă, „Organic liaisons”, reuşind să dea jos aproximativ 50 kg.
Înainte şi după! Top 5 slăbiri spectaculoase ale vedetelor de la Hollywood!

Într-o perioadă relativ scurtă, din cauza stresului, a lipsei de exerciţii fizice şi a meselor nesănătoase şi bogate în calorii, actriţa Raven Symone s-a trezit că a ajuns la 90 de kilograme. Şi-a dat seama că este supraponderală şi fără ajutorul unui specialist nu va reuşi să dea jos kilogramele acumulate. A apelat la un nutriţionist, care cu o dietă bazată pe şase mese pe zi (în porţii mici) şi cu antrenamente intensive de kickboxing a ajutata-o să piardă peste 30 de kilograme.
Înainte şi după! Top 5 slăbiri spectaculoase ale vedetelor de la Hollywood!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2