„În spiritul Crăciunului” (video)

De Unica.ro pe

Posacul Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) este un om de afaceri bătrân şi avar, pe care sărbătoarea de Crăciun îl găseşte în starea lui naturală de nemulţumire şi blazare, având o atitudine răutăcioasă faţă de fidelul lui asistent (Gary Oldman) precum şi faţă de veselul său nepot (Colin Firth).
Bătrânul le explică tuturor foarte clar că nu are de gând să intre în spiritul Crăciunului nedorind să se distreze şi să se bucure cu această ocazie. Aşa că pleacă ursuz spre casa lui…
Numai că pe drum se întâlneşte cu… fantoma fostului său partener de afaceri, Joseph Marley, care plăteşte acum pentru asprimea de care a dat dovadă de-a lungul vieţii şi care încearcă să-l ajute pe Scrooge să evite o astfel de soartă, avertizându-l că va fi vizitat de trei spirite.
Şi astfel, spiritele Crăciunului: cel Trecut, cel Prezent şi cel Viitor, apar în viaţa lui Scrooge purtându-l pe acesta într-o călătorie menită să-i deschidă ochii şi să-l ajute să-şi revizuiască comportamentul înainte să fie prea tâziu.

"În spiritul Crăciunului" (video)
Povestea lui Charles Dickens,  este una clasică, o poveste senzaţională şi emoţionantă a cărei ecranizare, regizată de Robert Zemeckis, îl aduce pe Jim Carrey, interpretând 4 dintre personajele producţiei, alături de care îi mai întâlnim pe Gary Oldman şi pe Colin Firth. „

Câştigă 7 invitaţii la filmul „În spiritul Crăciunului”! Text şi foto: CinemaPRO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro