Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre fetiţa Elenei Băsescu

De Saturnia pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: fetiţa născută de EBA duminică are toate şansele să-şi urmeze bunicul la “tron”. Află ce îi rezervă viitorul nepoatei preşedintelui Băsescu, pe care Elena Băsescu a născut-o ieri, prin cezariană.

Ce zodie este fetiţa născută duminică de Elena Băsescu

EBa a născut duminică, la Spitalul Municipal din Capitală. Cei doi soţi au ales numele Sofia Raisa pentru micuţa lor.
Naşterea nu a fost planificată, ci Elena a fost transportată de urgenţă la spital, unde a născut prin cezariană. Micuţa a cântărit la naştere 2,7 kilograme şi a primit nota 9 la scorul APGAR, anunţă Libertatea.ro.
Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre fetiţa Elenei Băsescu
Deci moştenitoarea familiei Băsescu este fecioară cu ascendent în leu. O combinaţie de seriotitate şi pasiune care va face furori în domenii ca: politica, modelling, showbiz, afaceri, etc.
Zodia fecioară înseamnă că va fi o fetiţă răsfăţată, cu mutle pretenţii de divă şi mofturoasă foc, ca şi mămica ei.
Ascendentul în leu o va face să se aprindă uşor, să fie vanitoasă şi să fie foarte puternică şi fermă pe poziţii atunci când vrea ceva, fie că este vorba despre o jucărie, un smartphone, o excursie în Caraibe sau un Maserati.
Citeşte mai departe şi vezi ce mai spun astrele despre fetiţa cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu, pe pagina următoare!

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2