Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre fetiţa Elenei Băsescu

De Saturnia, pe Ultimul update Vineri, 08 mai 2015, 16:13

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: fetiţa născută de EBA duminică are toate şansele să-şi urmeze bunicul la “tron”. Află ce îi rezervă viitorul nepoatei preşedintelui Băsescu, pe care Elena Băsescu a născut-o ieri, prin cezariană.

Ce zodie este fetiţa născută duminică de Elena Băsescu

EBa a născut duminică, la Spitalul Municipal din Capitală. Cei doi soţi au ales numele Sofia Raisa pentru micuţa lor.
Naşterea nu a fost planificată, ci Elena a fost transportată de urgenţă la spital, unde a născut prin cezariană. Micuţa a cântărit la naştere 2,7 kilograme şi a primit nota 9 la scorul APGAR, anunţă Libertatea.ro.
Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre fetiţa Elenei Băsescu
Deci moştenitoarea familiei Băsescu este fecioară cu ascendent în leu. O combinaţie de seriotitate şi pasiune care va face furori în domenii ca: politica, modelling, showbiz, afaceri, etc.
Zodia fecioară înseamnă că va fi o fetiţă răsfăţată, cu mutle pretenţii de divă şi mofturoasă foc, ca şi mămica ei.
Ascendentul în leu o va face să se aprindă uşor, să fie vanitoasă şi să fie foarte puternică şi fermă pe poziţii atunci când vrea ceva, fie că este vorba despre o jucărie, un smartphone, o excursie în Caraibe sau un Maserati.
Citeşte mai departe şi vezi ce mai spun astrele despre fetiţa cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu, pe pagina următoare!

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!